Lilla mamma!

Denna dagen förra året var fredagen den 13:e november...
 
Jag vaknade 6:45 gick upp och väckte barnen för att dom skulle iväg till skolan och dagis.
 
Min mamma ringde alltid och väckte mig 07.00 varje vardags morgon men denna morgonen ringde hon inte, så min första tanke va att hon kanske var extra trött idag så jag ringer inte och väcker henne för att medela att jag är uppe heller, men när klockan är 07.30 och jag står och tömmer diskmasinen så får jag en obehaglig känsla i hela kroppen att någontintg har hänt med min mamma. Så jag ringer henne direkt...inget svar så jag ringer igen och igen och igen, jag börjar skaka lite och tårarna börjar rinna min känsla blir bara starkare och starkare om att någonting har hänt lilla mamma.
Jag ringer min syster Jeanette som bor i samma område som mamma, hon svarar inte heller... suck!
så jag ringer min syrras man och han svarade inte heller först men han ringer tillbaka direkt och jag ber om att få prata med Jeanette fort och jag säger till henne du måste gå bort till mamma det har hänt något, och att jag ringt flera gånger men hon svarar inte, hon säger vänta lite ska ringa till Eric säger hon, så hon ringer våran lillebror och frågar om han har pratat med mamma idag för hon väcker alltid honom kl.06.00 och det hade han inte.... Så Jeanette hoppar i kläderna och går bort till mamma för hon har ju nyckel till henne.
Hon kommer ditt och hittar mamma på soffan i djup medvetslöshet och hon försöker få liv i henne medans jag ringer ambulansen!
Dom små slängde jag in på dagis, jag ber en granne ta Mickis till skolan och en annan granne kör mig till bergsjön, och när vi kommer fram ditt har dom presic packat in mamma i ambulansen och tar med mamma till shalgrenska. Jag jeanette och Fouad åker efter ambulansen.
Och på sjukhuset möter vi upp våran bror och Lena kommer hon med strax efter.
 
Först vet dom inte vad som är felet, men efter en röntgen så kommer läkaren och berättar att mamma har fått en hjärnblödning ett aneurysm.
 
Vi är på sjukhuset flera timmar och bara väntar och väntar.
Mamma ligger nu i koma...
och det gjorde hon till den 22:e november 2015 sen vandrade hon vidare och träffade våran pappa igen!
 
Jag är så fruktansvärt glad över att,  Den 11 november 2015 så gjorde Jag, Jeanette och mamma en heldag ihop, vi åkte för att köpa en häst i Grästorp och sedan lämnade vi hästen i Småland och jag är verkligen glad att jag följde med på detta äventyr fick tillbringa mer än 12 timmar ihop denna dagen... Och det var sista gången jag såg dig i livet lilla mamma
 
Och denna bilden är ifrån denna dagen den 11/11 -2015
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie Babunovic

All kärlek till er ♡

2016-11-13 @ 20:03:32
URL: http://undermyumbrella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0