Ultraljud, snitt och sterilisering.

I tisdags var jag och Robin uppe på Östra på rutin ultraljud och fick se våran 4:e lille bebis.
 
Och som alla andra gånger innan så blev mitt bf flyttat...
Denna gången har vi inget mens datum att räkna på eftersom jag fick missfall i början av december
så har gjort vaginalt ultraljud och då kom dom fram till 24 sep men nu efter rul så blev jag flyttat 8 dagar så 2 okt, men det kommer ändå bli en september bebis för jag måste tyvärr göra kejsarnitt eftersom jag gjort två snitt så får man inte föda vaginalt så igentligen ville jag inte skaffa mera barn på grund av att jag måste göra snitt vilket jag har vetet sedan den dagen Molly föddes och då sa jag att min bebis fabrik var stängd efter det beskedet. (Jag kan inte fatta alla dessa gravida kvinor som vill göra snitt för att dom ärrädda för förlossningen,) det är naturligt att föda barn men "onaturligt att göra snitt" men det är bra att det finns snitt om man måste använda sig av det av olika anledningar. Men eftersom jag gjort båda delarna så rekomenerar jag alla till en vaginal förlossning. Sen har jag redan sen innan mitt första snitt varit emot kjejarsnitt. (men bra att det finns).
 
Så denna graviditetet vet jag att det är min sista, kommer aldrig att utsätta mig för ett fjärde snitt, och denna gången dom snittar mig så kommer dom även sterilisera mig på operationsbordet.
På onsdag kommer jag få veta vilket datum som det blir snitt & sterilisering.
  • Mikaela skulle enligt mens datum komma, 080808 och efter rul så blev det 080815 men hon kom den 23:e agusti
  • Hampus skulle enligt mens datum komma, 100211 och efter rul så blev det 100223 men han blev planerat snitt p.g.a att han log i sätte och inte gick att vända på, så det blev 18:e feb.
  • Molly enligt mens datum 110829, men efter 2st rul kom dom fram till 111001 men hon kom 11:e okt (hon blev akut snitt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0