Beyonce resan!

Den bästa konserten jag varit någonsin! Och alla ni som känner mig vet att jag varit på många konserter! Och vem var mitt resesällskap om inte Camilla.

Och kan verkligen rekommendera detta hotellet vi Bode på, kanske inte ser så mycket ut till världen på utsidan men på insidan var det perfekt på alla sätt! Fräscha rum, trevlig personal och bra frukost, och även kvällsmat fick man! Och det ligger i ett mycket lugnt område.

Och äntligen fick jag gå in i en Disney store, för när jag var på Teneriffa förra året i januari åkte jag 7 mil med buss bara för att gå på Disney store men den hade stängt då. 😭

I väntan på Queen B...!!!!

Hon levererade till fullo på alla sätt! Dans, show, live, eld, dansare, och massa massa mera!

Och efter vi vandrat runt i Stockholm i drygt 4 timmar, så var det dax att käka och vi gick till Jensen Böfhus och jag beställde biff och att den ska vara genomstekt och betalade lite mera för större biff, och in på tallriken kommer en mini biff och jag säger direkt att detta är knappast den gram jag beställt in och servitören höll med mig om det... Och jag skär i köttet och det är hur blodigt som helst så han tar med sig min mat in i köket igen, fick vänta en kvart så kom han ut med en ny kött bitt och större så rätt storlek. Och jag skär i köttet och det är ännu blodigare än förra biten, så han får ta in den igen och jag säger jag vill ha denna biten men gärna välstekt och han går iväg med min talrik igen och efter ca 15 min kommer min kött bitt tillbaka och jag ska äntligen få äta, och skär i köttet och det är fortfarande rött och lite blodigt..... Suck!!! Så jag frågar om kocken ens kan laga mat! Jag orkar inte vänta mera nu, och Camilla hade ätit upp sin mat och jag var inte hungrig längre för jag hade nästan druckit upp min Cola på 75 cl så var mätt på den! Så jag slapp betala min mat som jag aldrig fick äta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0