Beyonce resan!

Den bästa konserten jag varit någonsin! Och alla ni som känner mig vet att jag varit på många konserter! Och vem var mitt resesällskap om inte Camilla.

Och kan verkligen rekommendera detta hotellet vi Bode på, kanske inte ser så mycket ut till världen på utsidan men på insidan var det perfekt på alla sätt! Fräscha rum, trevlig personal och bra frukost, och även kvällsmat fick man! Och det ligger i ett mycket lugnt område.

Och äntligen fick jag gå in i en Disney store, för när jag var på Teneriffa förra året i januari åkte jag 7 mil med buss bara för att gå på Disney store men den hade stängt då. 😭

I väntan på Queen B...!!!!

Hon levererade till fullo på alla sätt! Dans, show, live, eld, dansare, och massa massa mera!

Och efter vi vandrat runt i Stockholm i drygt 4 timmar, så var det dax att käka och vi gick till Jensen Böfhus och jag beställde biff och att den ska vara genomstekt och betalade lite mera för större biff, och in på tallriken kommer en mini biff och jag säger direkt att detta är knappast den gram jag beställt in och servitören höll med mig om det... Och jag skär i köttet och det är hur blodigt som helst så han tar med sig min mat in i köket igen, fick vänta en kvart så kom han ut med en ny kött bitt och större så rätt storlek. Och jag skär i köttet och det är ännu blodigare än förra biten, så han får ta in den igen och jag säger jag vill ha denna biten men gärna välstekt och han går iväg med min talrik igen och efter ca 15 min kommer min kött bitt tillbaka och jag ska äntligen få äta, och skär i köttet och det är fortfarande rött och lite blodigt..... Suck!!! Så jag frågar om kocken ens kan laga mat! Jag orkar inte vänta mera nu, och Camilla hade ätit upp sin mat och jag var inte hungrig längre för jag hade nästan druckit upp min Cola på 75 cl så var mätt på den! Så jag slapp betala min mat som jag aldrig fick äta.


Våran vecka på Skrea Camping.

Började blogga om våran semester när vi var där, men allt bara krånglade när jag skulle ladda upp bilder så jag tänkte att jag gör det när jag kommer hem, men har varken haft tid eller ork men nu så!
 
Redo att åka!
 
vårat "lilla" tält
 
 
 
 
 
 Har hur mycket bilder som helst, men det får räcka med mitt tålamod för datorn åker snart ut genom fönstret.
finns mera bilder på Facebook för er som jag har där.
Puss på er så länge!

V.30 då och nu!

Bild 1, v.30 när Molly log i magen, bild 2 idag i v.30

 
 

Rihanna resan...

 
 
Jag möte Camilla vid centralen strax efter klockan tio, och vårat tåg skulle rulla 10.30 mot huvudstaden.
Men vi kommer inte längre än till Falköping innan nåt går fel (sj i ett nötskal) ett godsråg har vält ner en ledning så det är bara ett spår som går att använda och många tåg stod på kö....
 så vi fick gå ut och rasta oss på perrongen.
 
 
Sen 50 minuter försenade rullar vi in i Stockholm
 
Sen åkte vi till hotellet vilket var jätte smidigt endast tre hållplatser med tunnelbanan.
Sen korkade vi upp den alkoholfria skumpan
 
 
 
Sen efter vi gjort oss klara så drog vi ut för att leta efter någon stans att käka.
Och det blev Grekiska kolgrillsbaren i Globen.
 
I väntan på Rihanna...
Recension:
Hon sjön 90% live vilken var bra!
men hon hade inte direkt någon show
ganska fattig scen
och typ 3 dansare
(Jennifer Lopez dansar och showar mera än vad Rihanna gör som dessutom är 20 år äldre)
Så hoppas Beyonce ger en bättre konsert den 26:e
 
Utsikten ifrån vårat hotell rum
    
 
 

RSS 2.0