Tillbaka till "vardagen"

Jahopp då var vi tillbaka till vardagen igen då, Mikaela började skolan igen idag efter julovet, och här hemma ska julen packas ner och nu se fram imot att vi för varje dag närmar oss sommaren, haha skämta bara lite. Det är hög vinter ute nu 10-11 minus grader har vi men dock ingen snö lite tråkigt, fick ett sms av min farbror imorse att nu är det vinter och att han hade - 39 grader, kan ni fatta 39 minus grader jag fryser bara av att skriva det, (han bor i Malmberget).
 
Och för er som inte vet vart detta ligger så bjuder jag på en liten karta... 5 km ifråm Gällivare ligger Malmberget.
 
 
 
Och idag börjar ju en väldigt stor och rolig mässa Mydog som håller på i 4 dagar och jag skulle ställt ut mitt lilla moster Lexie men missade anmälnings tiden med några timmar suck! Men om jag nu ändå hade anmält mig så hade jag inte kunnat va med för hon blev tonåring på nyårsafton och kan ju inte ställa ut henne när hon löper, så det var ju lite tur i oturen ändå! Tror nog inte ens att jag kommer gå ditt nu heller men ev. på söndag.
 
 
Redan helg imorgn Yeah! och imogon fredag har jag / vi inga planer. Men på Lördag ska vi träffa släkten på mammas sida och käka lunch och umgås ska bli kul. 
 
Och på söndag börjar ju ett av favvo pogramen igen säsong 24, Så ska det låta kl.20.00 och dom som tävlar är musikalartisterna David Lindgren, Bruno Mitsogiannis, Peter Johansson och Robert Rydberg, möter sångerskan Jessica Andersson och skådespelaren Per Andersson.
 
 
 
Vad ska ni hitta på för skoj till helgen???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0