Lugg eller inte lugg???

Snälla hjälp mig!!!!
 
Jag har aldrig haft lugg, har alltid haft långt och uppklippt hår
dock kanske det inte synts så mycket med tanken på att jag i prinsip alltid
har uppsatt i tofs, men i början av året började jag tänka att jag skulle kanske göra
något nytt och tänkte på detta ett tag och sen när jag bestämde mig att göra detta i maj men då hade inte mina fantastiska frisör några lediga tider och sen kom semester och hon var även mammaledig.
 
Så vi bokade en tid i början av sept men den blev inte av så för hon var sjuk och nu har jag fått en ny tid i oktober och jag har nu börjat tveka på om jag ska ha lugg eller ej så snälla hjälp mig och tyck till!! Egentligen så fattar jag inte ens varför jag kom in på spåret lugg har aldrig gillat det... var nog att jag vill täka min stora (Charlotteperrelli panna
 
 
Här är några bilder på min extemt stora panna...
 
Charlotteperrelli med lugg.
 
                                          Charlotte perrelli utan lugg
 
Så vad tror ni? Skulle jag passa i lugg eller skulle jag bara se dum ut???!!!

Tv soffan!

Helt skjukt roligt!
I våras när dom gick ut med att dom sökte folk till detta pogramet så minns jag att jag sa vem fan vill sitta och kolla på folk när dom glor på tv...??? Så nu sitter jag där och glor själv, för två veckor sedan när tv4 var på när tv-soffan började 20.30(avsnitt 2) så satt jag och Robin och ass garvade så att tårarna sprutade, så förra söndagen och även denna söndagen satt vi bänkade frömför tv:n i våran soffa för att glo på tv-soffan, och även idag sprutade tårarna hej vilt!!   Så vi var ju även tvungna att glo på det första vi hade missat. (dock är avsnitt 1 tråkigast)
 
 
 
 Så har ni inte sett det så gör det!!
 

Grattis Ludde!

Idag blir våran lille katt Ludde 1 år gammal!
 
Här är den första bilden jag såg på honom och blev dö kär direkt
så ringde fort på denna annonsen och tingade honom över telefonen!
 
Och dagen efter kom han till oss!
 
Och jag har nog aldrig träffat en katt som är så himla go och rolig
på alla sätt, han är snäll mot barnen
( vilket inte våran gamla katt Bamse inte var så därför flyttade han till min mamma sommaren 2012 )
och det bästa av allt behöver aldrig ora mig för om han är instängd i nåt rum att han skulle kissa eller bajsa därför Ludde är katten som vet hur man öppnar dörrar han!
 
 
 
  
 
 
 
 
 
    
 
  
 
 
 
 

Året är snart slut!

Det är redan September (helt sjukt) så fort som detta året har gått hittils är nog ett av dom snabbaste på flera år, eller ens om något år har gått så här fort som detta har, och fort går det ju när man har "roligt" och jag kan inte påstå att det här året har varit något roligt år alls nog det det västa jag varit med om på att vara trist och tråkigt och denna sommaren som var i år var ju apa tråkig & kall vart fan höll solen sig förutom typ 10 dagar i august var det varmt, jag har ju inte ens baddat i år ( men barnen har några få gånger).  Jag såg väldigt mycket fram imot denna sommaren eftersom jag hade bokat häst hela sommaren men eftersom min hand var i så dåligt skick efter operationen så var jag tvungen att avboka "min" älskling Karton och har ännu inte vågat hoppa upp på hästryggen än p.g.a handen, men nu har jag börjat få ganska god styrka i den vilket är super men mellan ärret mitt i handen och tummen är jag jätte känsklig för minsta lilla stöt. 
 
 Saknar honom sååå sjukt mycket!
 
Men det finns faktiskt en sak som som har varit guld värt i år och det är ju såklart att
lilla Lexie kom till våran familj!
 
Har redan fått en massa julkänsla i kroppen och det är bara den 6 september så hoppas denna känslan försvinner snabbt för annars har jag nog den inte när man ska ha den! 
 
 
Och bloggen kommer sist i mitt liv och det har det gjort länge så ni hittar mig på instagram: makita_86

RSS 2.0