27:e oktober!

Andra dagen med sovmorgon, inga barn som väcker mig alldeles för tidigt men en liten schäfer bebis som väckte mig i lagom tid båda dagarna! Våra tre små troll är hos farmor & farfar på Tjörn dom åkte i söndags och jag har ännu inte hunnit göra något speciellt än, för hela söndagen gick bort för jag var på Mary Kay utbildning i Kungsbacka och var hemma vid 19 - tiden och var hur trött som helst för jag kom hem ifrån jobbet 04.15 på lördags natten duchade snabbt och la mig 04.45 och min tre små troll väckte mig 6.15 så det var inte mycket sömn där så jag däckade på soffan i söndags kväll när jag kom hem.
Och även igår var jag trött hela dagen så gjorde inte många knopp här hemma trots att det finns en del att ta tag i,  men jag hade min första Mary Kay vissning igår hemma hos en kompis det var skoj så hoppas nu på att få flera bokningar så jag kan göra flera kvinnor nöjda och glada!
 
 
Saknar mina troll jätte mycket! Det är helt tyst här hemma men på torsdag blir det fullt hus igen och vi har lite tid kvar på höstlovet så på fredag om det inte är för kast väder så tänkte jag att jag och barnen ska gå på Halloween på Liseberg efter att Molly varit på sin 4 års kontroll på BVC. Och på lördag ska dom på halloween fest.

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0