Tiden läker inga sår...

Jag kan inte ens beskriva hur det känns att vara utan dig,
Ett år utan dig och jag saknar dig så himla mycket min fina Makita! 7 november

L Ö R D A G ! ! ! !
 
Vaknade vid 8 av att telefonen ringe... Robins jobbar kompis ringde för han skulle in och jobba lite extra idag och det roliga var att igår kväll när vi lägger oss så säger jag ska du inte ställa klockan??!!!
hans svar nej barnen har ju redan väckt oss vid den tiden... a eller hur!
barnen som som stockar vid 8 imorse.
 
Så hela morgon har jag bara tagit det lungt och slappat, kollat på nyhetsmorgon och
laddat batteriet för kvällens/natt jobb som väntas idag jobbar 14.30-02.30
 
Mitt sällsap i soffan
 
Så just nu längtar jag bara tills inatt när jag kommer hem för jag har verkligen ingen lust att jobba idag, skulle verkligen bara kunna ligga på soffan en hel dag för en gångs skull den känslan har jag just nu i alla fall... nä om man skulle hoppa in i duchen nu så kanske jag vaknar lite..
 
pözz på er så länge!
 

i'm a zombie

Igår gick jag upp som vanligt 06.45 och gjorde iordning mina tre små troll för att lämna dom på dagis /skolan. Och väl hemma igen så fixar jag och donar och sånt vardagligt som man måste göra istället för att lägga mig och sova när jag ska jobba kväll/natt mycket dumt av mig, slutade 02.00 och min syrra Lena hämtar mig ifrån jobbet så kommer snabbt och smidigt hem, för på vardagar går sista hem 00.45 för att komma hem till Partille mycket dumt tycker jag och ikväll blir det samma jobb tid till 02.00 dock har jag ingen som kan hämta mig idag så det får nog bli taxi hem ifrån jobbet...
 
Så jag sommnde vär strax innan 03.00 inatt och barnen väckte mig vid 06.30 så inte mycket sömn där och jätte tack till min granne Anna som kunde ta med Mikaela till skolan idag. Så lämnade jag mina andra 2 troll på dagis för att hem för att sova lite som inte gick så bra men villade gjorde jag i alla fall känner mig alltid bakis när jag jobbar så här och sover lite.
 
Och igår på jobbet var Carl Einar Häckner och Alcazar var det som uppträde.
 
 

Min lilla plutt....

Imorgon är det 5 månader sen som jag och Sussane åkte ner till skåne för att hämta dig
tiden går så fort jag hinner inte med. Du är så sött & go och samtigigt skit jobbig och busig precis som en valp ska vara!
 
Gud vad du växer, kan inte minnas att Makita var så stor vid 7 månders ålder
 
 5 Juni

Min tjocka lilla Molly

På BVC besöket för Molly vi var på i fredags säger BVC sköterskan så här: du behöver ju inte uppmuntra henne till att äta mera än en portion mat för hon är ju lite små tjock.... 
Jag tappar hakan... Är Molly tjock!!!??? 
Jag svarar henne så här: jag tänker inte neka mina barn mat om dom vill äta, men däremot börjar hon bli tjock så tar jag tag i det då för tjock är Hon inte!!!! 
 
Hon är nu: 100,2 cm lång
Och väger: 17,5 kg 

Quantico

Förr förra måndagen så log jag i soffan och slö kollade lite på tv och så började en ny serie på 5:an Quantico och så kollade på den och jag fastnade för den direkt efter bara ett avsnitt idag sändes det tredje den är lite invecklad med spänande! 
 
Så helt enkelt ett litet tips i höst mörkret!
 

RSS 2.0