Får ta saken i egna händer!

För några veckor sedan... rättare sagt den 8:e mars så började jag och Sussane tillsammans med våra gubbar och en granne/vän till Matthias att städa och röja i vårat  bostadsområde här i Partille.
 
Och bara under tre timmars städ och plock fick vi ihop 4 säckar med skit/skräp och mycket annat bråte som ligger i naturen. (kläder, mobiler, glas,papper, bilbatteri, parkettgolv, verktyg, burkar, metall skärvor, O:S:V)
 
Och efter denna insatsen vi gjorde så kom det en hel del grannar senare samma dag och dagar därpå och sa fan vad ni har varit duktiga och sånt. efter att dom sett oss ifrån fönstret och glott ( kunde ju med kommit ut och hjälpt till)..
men men så vi bestämde snabbt att vi gör om detta igen och då med lite framförhållning så att flera kan vara med så nu på söndag ska vi ha en städ dag igen, och hoppas nu verkligen att några flera kommer ut och hjälpet till att göra vårat område fint!
 
 
( Även om detta egentligen inte är våran uppgift att göra men det är det ända sättet att få det gjort för våran fastighetsskötare gör ju det inte..!! Och dom gångerna man nämnt för honom att det är skitet och behöver städas i området, får man till svar att det gör sommarjobbarna.... hallå eller??!  ska vi bara få det städat av sommarjobbre??? INTE ok någon stans!

Så vi hängde upp denna lappen i alla trappuppgångar i orrådet.
 
 
 
Men det sjukaste av allt är nog att våran fastighetsskötare dagen efter skulle ta hand om sopsäckarna vi hade plockat ihop, och bråten vid sidan om som var parkettgolv och massa plank med spik i tog han och körde upp i skogsdungen och dumpade det där!!! Det är ett lag brott mot miljöbalken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0