En arg matte!!!

För två dagar sen när jag var iväg och lämnade Mikaela i skolan och var borta i 40 min,
och kommer hem till detta!! 
Jag hade tagit av soff överdraget för att jag skulle tvätta dom så att bita i skumgummi var ju en mumsbit för Lexie... Snacka om att jag blev arg! 
 
Mina fina pälsklingar!

Lexie 5 månader
 
Ludde 11 månaderLiseberg! 20/8

En heldag på Liseberg tillsammans med mina syrror och deras barn! Min första stjärnvinst ever!  
 

7 år!

För 7 år sedan kom du till världen min fina flicka! 

 
 
 

   


Och en av dagens presenter var en ny större cykel! 

Utekväll med favvo tjejerna!

När en av mina älsta vänner fyllde år tidigare i år så fick hon av mig i present midda och bio på stan, och i tisdags var det dax att göra detta och även Paula hängde på, jag och Paula mötes upp i Allum för att åka in till stan bussen går 17.45 och 17.47 hörs en jävla smäl och det blixtrade, 17.48 får jag sms av min gubbe att strömmen gick... Och en tjejkompis som bor i Kortedala ringde med då och säger att hon har strömavbrott och så ringer Även Maria som vi ska möta i stan och säger att hon kommer ingen stans med vagnen p.g.a strömlöst. 
Vi kommer in till stan och i stort sätt är det släckt i hela stan! Och så börjar det ös regna droppar spm är hur stora som helst och vi blir piss plöta, möter upp Maria och vi vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom staden är släckt, men i allafall så går vi till restaurangen som vi skulle käka på och dom säger att dom har gas spis i köket så vi kunde få mat om vi ville, perfekt eftersom vi var så hungriga! Och efter 20 min inne på restaurangen kom strömmen tillbaka så nu fanns det hopp om bion. Efter vi ätit då traskar vi till bion och där är det 30 min försening p,g.a strömavbrottet. Vi såg på prästen i paradiset, den var lite små rolig men det är ju en sån film man bara ser en gång! 
 

Mollys haltande...

Molly har till och från en längre tid haltat både mycket och lite, så vi gick till doktorn en dag då det var så illa att hon inte ens ville gå på foten, och dom skickade remiss till Östra sjukhuset. Och kallelsen ditt kom ganska fort, och när vi var där röntgade dom hela benet, höften och foten men hittade inget tack och lov, så domen blev tillfällig hälta trots att det kommit och gått i en längre tid. 

RSS 2.0