Sahlgrenska. shopping och veterinären...

Igår var det dax för min lille kille att bli hen, (struker över det ordet för jag tycker det är ett av dom dumaste ord som kommits på... eller rättare sagt kasttrerad..
 
På bussen, hur cool och lungn som helst, han gick ur sin väska och satt och log i mitt och var inte det minsta rädd, och sen när vi kom fram till veterinären gick han i sitt koppel utanför och in ditt presic som en hund.. <3
 
 
 
 
Och efter både jag och mamma lämnat in våra katter där, så drog vi runt på stan för att fördriva tiden tills att jag skulle till sahlgrenska för att kolla mina häder. och det gjorde vi med lite shopping och lunch.
 
Lunch på ching palace blev det,
och dom har gjort om en hel del därine sen jag var där sist och kan bara säga wow vad fint och frächt dret blivigt och nu hade dom inte bara färdiga rätter utan även sushi och råt kött som dom steker direkt, mycket trevligt!
 

Och väl på Sahlgrenska...
 
 
Och så fick jag måla lite påsk teckning när jag kom ditt,
Rött = smärta,  
Gult = Somningar/dommningar och
Blått = nedsatt känsel.
 
Så efter jag målat färdigt så fick jag gå in på ett behandligsrum där läkaren gav mig elstötar i/på båda armarna/händerna för att kolla nerverna och utan att jag själv gjorde något så hoppade armarna upp och ryckte till, jätte läskigt och så gjorde det lite ont! Så nu hoppas jag inte att det dröjer länge innan det blir operation.
 
Och efter besöket på Sahlgrenska så gick vi på stan en lite stund till innan det var dax att åka att hämta våra ny opererade katter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0