Klös grejor.

Shoppat lite grejer till Ludde i dag.
Just nu har han bara en liten klöspelare men dessa två blir nog bra!


Så hoppas han blir nöjd nu! 
Min fina Ludde! VIKTIGT

Tror dock alla hundägare är medvetna om detta men jag delar den ändå!
 
 

Operarat mig och skaffat mig en Fiddo.

Igår fick jag änligen opereras efter 7 månaders väntan....
Så just nu är jag väldigt handikappad kan liksom inte ens smöra en smörgås, och det gör ganska ont just nu. Men har fått smärtstillandne utskrivet.
 
Jag fick lokal bedövning under op så jag var ju vaken, och doktorn som opererar säger oj då nerven är ju röd... den log verkligen i kläm, och jag säger jaha vilken färg ska den va då?? han säger att den ska vara vitt/gul.
 
 
Robin & jag har länge sagt att vi ska skaffa oss en dramat men nu blev det ganska aktuellt med en sådan och nu är den döpt till Fiddo!
 
 
 
P.s Jag rekomenderar inte att blogga med en hand, speciellt inte vänster när man är högerhänt....

Heja Marie Serneholt!

I kvällens lets dance finalen så hejar jag ju så klart på min favorit Marie!
 
 
                          


                         
                                                  Kollar ni? Vem hejar ni på?

Ramlar av hästen!

I söndags morse åkte jag iväg till stallet för att köra två hopprundor med Karton, fast redan på lördagskvällen när Susanne var hos mig så sa jag att det kändes konstigt inför hoppningen imorgon och att jag kände mig osäker, då sa hon stanna hemma och att jag kommer ramla av om jag känner så... Men jag åkte ändå och mycket riktigt vad händer... Jag ramlar av på runda nr 2. Och även när jag hade hoppat första rundan säger jag till Ann som håller i pay and jumpen att det känns osäkert ska jag verkligen hoppa runda 2...? Och hon svar ja kör! Men ångrar mig grovt att jag gjorde det för jag faller ifrån denna stora häst i full galopp och landar på rygg/rumpan och slår även i det opererade knät ifrån en annan avramling 2012, så har nu haft ont i båda höfterna och ryggraden sedan i söndags och lite i knät. 
M&V

I går kväll/natt kunde jag inte sova så det blev en film istället... Vilket inte var jätte smart för klockan ringde 05.45 så det blev ca 4 timmars sömn inatt, inte så bra men men, och jag som älskar svenska filmer säger bara så här denna ser man inte mer än en gång.... Den var liksom inge bra! 

Nu är jag snart framme på jobbet.. Så på årerskrivande...

Fest hos Paula!

I lördags var jag och hjärtat iväg på fest hos Paula för att fira hennes födelsedag!
Och så jävla kul att träffa alla kompisar man hängde med i tonåren.
 
Jag, Bobby, Paula, Jimmy, Alexandra, & Mehyar
 
 
Karolina & jag
 
 
 
 
Och tack till lilla mamma som var här och passade våra tre små troll
 

Blev inget tredje år för mig...

Man skulle ligga så nära 58 sec som möjligt på 8 hinder... och jag hade 1.03 så 5 sekunder för långsamt... men jag övervann min rädsla med att hoppa med Midas! Så jag gick inte vidare till söndagens hopptävling.


Super nervös!!!

Ikväll på ridningen är det uttagning till ridskolecupen, man ska hoppa en bana på tid och vara så nära Idealtiden och och inga fel ha. 
Detta är tredje året som jag är med på detta och både 2013 och 2012 gick jag vidare till finalen/hopptävlingen, och det roliga förra året är att jag hade bäst tid på hela veckan av alla i uttagningen. 
Men inför ikväll känner jag att det kommer inte gå så bra, har en häst som jag inte är så duktig på + att jag är inne på min 10:e dag som försyld men så klart ska jag göra ett försök. 
Så om jag går vidare ikväll hoppar jag på söndag i finalen... Och om inte har jag två hoppstarter på pay and jump då jag bara övnings hoppar. Går i mott ännu en grej....

Det finns många saker här i livet som jag har sagt eller tänkt mig att det här ska jag aldrig göra, eller ska ha, o.s.v men det blir bara fler och fler saker med tiden som jag går i mot min egen lag eller regelbok eller vad man nu ska kalla det. Behöver inte rabbla upp dom sakerna just nu som jag gjort eller så.
(inga dum heter menar jag nu) bara tex. typ sagt att jag aldrig ska flygga/åka flyggplan vilket jag gjorde i januari.
a ni fattar....
 
Nu då, jag har sagt att jag aldrig ska ha våningsäng i barnens rum, men nu ska vi insaffa det inom kort.
Och det ska bli en billig sådan ifån ikea, (kura) som en praktisk lösning inne i flickornas rum... dock ska den ju skälvklart piffas till lite, vill ju inte ha den i trä färg och det vita som är på den utan på trät målar vi samma rosa färg som är inne i flickornas rum och på det vita sätter vi samma tapet som dom har på sin fondväg så kommer det nog bli kanon bra!
 
Så här är färgen och tapeten dom har i rummet...
 
 
Fast vi kommer ha den åt andra hållet så den vita vägen är på fotgaveln med tapet på, så man kan ha lampa på väggen vid huvudet i underslaffen, där vi köper en resårbotten.
 
 
 

Fest, bio, maraton, och barnledigt...

I torsdags på eftermiddagen kom barnens farfar och hämtade dom tre små trollen,
för dom skulle sova över hos honom på Tjörn i två nätter..
 
 
 
Och tomt och tyst blev det genast här hemma....
Och när Robin kom hem ifrån jobbet så drog vi till affären och köpte oss lite godis och chips + pizza för att vi skulle ha lite mys till vårat långa maraton med alla fast filmerna....
 

The Fast and the Furious

2 Fast 2 Furious

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Fast & Furious

Fast & Furious 5

Fast & Furious 6

Innan det var dax på långfredagen att kolla på Fast & Furious 7 på bio tillsammans med Camilla & Amir.
 på väg in mot stan..
 
 
 
 
 
  
 
Fast innan biobesöket han vi med en överraskningsfest för Nettiz som hennes kille fixat.
 


Och på lördagen gjorde vi inget speciellt utan var bara hemma och bara vara, Robin började lägga puzzel som han kan göra ibland när han är lite rastlös och jag fortsatte glo på tredje avsnittet av en serie som jag börjat kolla på, 100 code,  (är helt fast)
 
 
 

1:a April

I år har jag varit snäll och inte lurat någon... 
 
Denna dagen är väl ändå den riktiga första vårdagen.... och denna dagen hade jag inte så mycket planerat vilket var väldigt skönt, tog en promenad i skogen med Susanne och hennes goa hundar
Tindra & Freja
 Dessa två damer är så himla trevliga och goa, gillar dom verkligen!
 
  
Och ännu ett vår tecken, världens största humla invaderade på balkongen,
fick fånga den snabbt för Ludde var väldigt intreserad av att fånga den..
Undrar bara hur den kom in eftersom jag har inglasat och inte har öppnat fönsterna idag.
 ser kanske liten ut på bilden... men tro mig den var den största jag sett!

Sahlgrenska. shopping och veterinären...

Igår var det dax för min lille kille att bli hen, (struker över det ordet för jag tycker det är ett av dom dumaste ord som kommits på... eller rättare sagt kasttrerad..
 
På bussen, hur cool och lungn som helst, han gick ur sin väska och satt och log i mitt och var inte det minsta rädd, och sen när vi kom fram till veterinären gick han i sitt koppel utanför och in ditt presic som en hund.. <3
 
 
 
 
Och efter både jag och mamma lämnat in våra katter där, så drog vi runt på stan för att fördriva tiden tills att jag skulle till sahlgrenska för att kolla mina häder. och det gjorde vi med lite shopping och lunch.
 
Lunch på ching palace blev det,
och dom har gjort om en hel del därine sen jag var där sist och kan bara säga wow vad fint och frächt dret blivigt och nu hade dom inte bara färdiga rätter utan även sushi och råt kött som dom steker direkt, mycket trevligt!
 

Och väl på Sahlgrenska...
 
 
Och så fick jag måla lite påsk teckning när jag kom ditt,
Rött = smärta,  
Gult = Somningar/dommningar och
Blått = nedsatt känsel.
 
Så efter jag målat färdigt så fick jag gå in på ett behandligsrum där läkaren gav mig elstötar i/på båda armarna/händerna för att kolla nerverna och utan att jag själv gjorde något så hoppade armarna upp och ryckte till, jätte läskigt och så gjorde det lite ont! Så nu hoppas jag inte att det dröjer länge innan det blir operation.
 
Och efter besöket på Sahlgrenska så gick vi på stan en lite stund till innan det var dax att åka att hämta våra ny opererade katter.
 
 

RSS 2.0