❤️ Min vovve...

I onsdags kväll åkte jag till veterinären med min älskade vovve, för hennes ena framtass har blivit infekterad, och det visade sig även vara lite lite på den andra framtasen med, så dom tog ett bakterie prov som jag förhoppningsvis kommer få svar på i morgon så att dom kan sätta in rätt medecin, (det skickades till Uppsala) så nu får hon smärtstillande och så tvättas tassarna i ett medel som jag fick hos veterinären plus ett kylbalsam. 
Och idag när jag kommer hem ifrån jobbet så är även en baktass drabbad och jag blir så ledsen för det finns inget jag kan göra, än att tvätta och ge smärtstillande. Och på tass nr 4 är trampdynorna jätte torra så det är väl bara en tidsfråga innan det bryter ut på den med... Trampdynorna spricker och det kommer var ifrån dom och i mellan dom och på sidan blir det rosa och köttig ser typ brämnskadat ut.... Och det luktar fruktansvärt. 
(En bild ifrån i onsdags, det är mycket värre nu)  så hon haltar och är svullen. Så även om inte provsvaren kommit i morgon så får det bli en till tur till veterinären. 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Nämen stackars er! Håller tummarna! Kram

2014-09-30 @ 08:17:35
URL: http://UnderMyUmbrella.se
Postat av: Anonym

Nämen stackars er! Håller tummarna! Kram

2014-09-30 @ 08:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0