❤️ Min vovve...

I onsdags kväll åkte jag till veterinären med min älskade vovve, för hennes ena framtass har blivit infekterad, och det visade sig även vara lite lite på den andra framtasen med, så dom tog ett bakterie prov som jag förhoppningsvis kommer få svar på i morgon så att dom kan sätta in rätt medecin, (det skickades till Uppsala) så nu får hon smärtstillande och så tvättas tassarna i ett medel som jag fick hos veterinären plus ett kylbalsam. 
Och idag när jag kommer hem ifrån jobbet så är även en baktass drabbad och jag blir så ledsen för det finns inget jag kan göra, än att tvätta och ge smärtstillande. Och på tass nr 4 är trampdynorna jätte torra så det är väl bara en tidsfråga innan det bryter ut på den med... Trampdynorna spricker och det kommer var ifrån dom och i mellan dom och på sidan blir det rosa och köttig ser typ brämnskadat ut.... Och det luktar fruktansvärt. 
(En bild ifrån i onsdags, det är mycket värre nu)  så hon haltar och är svullen. Så även om inte provsvaren kommit i morgon så får det bli en till tur till veterinären. 
 

Jag har skaffat PT

Det finns en instruktör på mitt gym som är utbildad pt men jobbar inte med det just nu, men jag frågade henne om hon ville bli min pt och det ville hon och nu med ok ifrån hennes chef så ska det nu dra igång nästa vecka! Me happy! 


Dag 22 av #mina100dagar! 

 

Lite häst hoppning!

Och idag blev det årets första Pay and jump men min "lilla" favvo Karton och det gick ju bra, kom runt banan på 8 hinder utan fel. Och eftersom det var första gången på ett tag så anmälde jag mig på lite lägre höjd än vanligt bara för att få in tekniken och jobba lite på rädslan jag har i hoppning fast när det gäller Karton är rädslan väldigt liten tack och lov, i tisdags när jag hade privatlektion i hoppning så hoppande jag 70 cm och det var ju ett tag sedan och det kändes bra!
 
Lite bilder ifrån idag!
strax innan det var dax att inta banan!
 
Och efter
 
 
  
 
 
 
Och dagens bana var så här!  ↓↓↓
 


Fredag - Lördag

I fredags var jag iväg till läkaren för jag hade fått en remiss ifrån vårdcentralen för att gå till Neurologkliniken för att kolla upp min huvudvärk som jag haft sedan maj månad, och det börjar bli mycket jobbigt och jag känner mig typ bakis på morgonen när jag vaknar, Och det liksom illar till i några sekunder och känner mig snurrig och värker konstant. Men han var inte särskillt orolig för huvudvärken så han ska skicka mig vidare till en ögonläkare.
 
Och Mikaela ville inte gå till skolan så hon var med mig ditt.
sen hem och hämta Molly & Hampus på dagis och sen en sväng till ica för att köpa lite fredagsmys...
 
LÖRDAG:
 

Dagen börjar med att min kära vovve inte mådde bra så hon gjorde ju mig sjukt nervös men efter 3-4 timmar så var hon lite bättre och senare på dagen var hon nästan som vanligt igen.
 
 
Och senare på eftermiddagen kom Maria & Viktor + barn och sov även över.
 
 
 
  
 
    

 
 
 
 

i'm alive

Har helt enkelt inte orkat bry mig om min kära blogg!  =(
 
 
 
Så lite kortfattat......
• Jag röstade den 14 september och rätt parti vann så det var ju bra!
•  Varit hemma hos familjen Lennström på mys kväll/ taco mys
•  Haft privatlektion i hoppning, men min favvo Karton, som jag även ska ha på pay and jump på söndag!
•  Gått ner några gram... hihi
med mera!
 
 

#prinsessor

Idag efter skolan följde Gabriella och Elvira med hem, och dom har verkligen hunnit med en del på bara ett par få  timmar: leka, äta, dega med lera, vara prinsessor, målat, kollat på film! Hehe jag tror jag är mer trött än dom nu.... =)
 
 
 
 
 
   

   
 
 

Mikaelas kalas!

Igår hade vi lite party här hemma och det var sammnlagt 18 ungar här... så fullt hus med andra ord!
Blev inte så många bilder men några i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 4 idag

Dag #1 #2 #3 har nu passerat av #mina100dagar och kan bara säga att hittills har det gått bra utan socker & kolhydrater framförallt utan Coca Cola vilket är och alltid varit svårt för mig det har dock inte blivit nån träning direkt, för jag blir bara mer och mer förskyld för varje dag som går men en liten promenad på måndagmorgonen innan frukost 2,5 km och igår en cykeltur på 5 km. Men på tisdagen visade vågen 700 gram mindre än vanligt... Vilket den inte gjort på flera veckor! Så nu äter jag 4 mål om dagen vilket jag tycker är sjukt jobbigt är van vid 2 innan. 

100 dagar!!!

Nu har jag 100 "viktiga" dagar framför mig.... Heja mig!
 
Nu ska jag ge detta en stor chans/satsning för jag varken vill eller ska vara så här stor/ tjock längre...
Jag ska under 100 dagar äta rätt, och träna en del så jag hoppas att jag lyckas med att tappa kilon annars kommer jag förbli fet och ful..
Hela detta året har ju faktiskt gått utför när det gäller vikten...trots att jag började dansa zumba och gjorde lite gympass/promenader jag har bara i år gått upp 8 kg.... kan i och försig ha med att göra att jag även slutade rida för tro mig det är en del träning när man sitter på hästryggen... och att jag äter fel..!!
 
Så jag har även gjort en ny kategori här i bloggen där ni kan följa mina 100 dagar enkelt.
 
Men idag är det dag 1:
Har tagit en rask morgon promenad på 2,5 km och sedan blev det kvarg smoothie till frukost
 
               Start vikt:
  •  Dagens vikt: 85,9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 år tillsammans!

I tisdags var det 9 år sedan jag åkte upp till Dingle för att hämta min absolut bästa vän på knappt 8 veckor gammal.
 
Och igår söndag var Makitas mamma Ina hemma hos min mamma så vi åkte så klart ditt för att ses lite..
  
 Och så nöjd med hennes nya halsband som kom i fredags...
   
 

RSS 2.0