Makita är på djursjukhus!

I tisdags kväll mailade min vän Susanne till Robert Cikotra med bilder och info om Makitas tillstånd. Och igår onsdag så ringde jag till Västra djursjukhuset och hörde om han hade läst mailet och kunde ta imot oss, för om inte han kan hjälpa Makita så kan ingen....
 
Och han ville så klart ta sig an detta men han var fullbokad i tre veckors tid och så länge kan jag inte vänta med tanke på hennes tillstånd så han klämde in henne på tisdag på sin telefontid, men ändå för lång väntan tills dess så idag ringde jag till Västra djursjukhuset och begärde en akuttid och det fick jag och sa även att jag måste få träffa Robert för det är våran ända chans... fick till svar att Robert är i huset och kan säkert titta in, och vi kommer ditt med så klart har Robert fullt upp, men veterinären som vi fick kollar henne och ställer lite frågor och går och pratar med Robert så vi kom fram till att det är bäst att lägga in henne så att hon kan få bästa hjälp på alla sätt!
 
Så fick åka hem utan min Makita idag, får se om om ska vara där en natt till beroende på vad som sägs imorgon och hur hon reagerat på kortisonet som dom skulle ge henne.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0