Makita är hemma!

I söndags kväll fick jag hämta hem min älskade vovve ifrån vererinären för dom tyckte att två av tassarna såg lite bättre ut, och att hon matvägrade och inte trivdes inte alls, (vem trivs på sjukhus)?
Så vi skulle prova att henne hemma och se hur det gick eftersom vi ändå skulle tillbaks på tisdag morgon kl.08.00 och träffa Robert Cikotra.
 
Hon var helt groggi av smärtstillande som hon hade fått injicerat hos veterinären när vi fick hem henne...
 
Och även hemma mat vägrade hon, så va satt och tvångsmatade henne, och även tvingade henne med vattnet, fick sitta med en medecin spruta och ge henne vatten lite i taget och så höll vi på i två dygn tills hon ville börja äta lite själv men först i går kväll drack hon självmant, och idag har hon både ätit och drukigt själv.
 
Och nu är det tass bad varje dag i 15 min i kaliumpermanganat som som gäller, och dödar bakterier.
 
     
Hon är verkligen super duktig som finner sig att stå i det i 15 min
+ att 11 och en halv tablett ska hon äta varje dag just nu, på bilden är det morgon dosen. och på kvällen är det dom 4:a översta på bilden.
 
På tisdagen hos veterinären
Han fixade lite med hennes tassar och så fick vi lite instuktioner om hur vi skulle forsätta hemma. Och som sagt kan inte han lösa detta problemet så kan ingen och vi tror på honom till 110%.
Hon ska även gå med bajspåsar på fötterna hemma med en olja i som mjukar upp dom trampdynnor som är kvar för dom har blivigt sten hårda.

Hon är allmänt piggare hemma nu och rör på sig mer och mer för varje dag som går!
 Min fina tapra kämpe!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Håller tummarna för er <3

Svar: Tack! Emelie!
Camilla

2014-10-15 @ 23:18:15
URL: http://undermyumbrella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0