Det gör så ont i mitt hjärt just nu!

M A K I T A
 
Så nu gäller strumpor på vid utgång!
 
Nu är det 9 dagar sedan vi var inne hos veterinären ( i onsdags förra veckan), men först i tisdags fick dom svar i från labbet i Uppsala och då fick hon även antibiotika för detta, men dom skulle även göra vidare odling på dom övriga bakterierna som vissade sig på provet som vi ännu inte än fått svar på.
 
Men eftersom det bara har blivit värre med min älskade vovve dag för dag så får jag bara mer och mer ont i både hjärtat och magen och tårarna bara rinner, men jag kan inte göra mera än att tvätta och hålla rent och ge henne smärtstillande och antibiotika som jag hoppas börjar bitta på dessa jävla bakterierna som gör att min hund fräter sönder mer eller mindre...
 
Delar av trampdynnorna har jag hittat på golvet, och det rinner var i från både tassar och öppna sår på benet som bara ploppat fram, (även två liggsår som hon haft länge har blivigt köttiga/varigt)
Och tidigare ikväll så ville hon inte ens gå ut.... så vi fick dra henne till dörren, och så ramlade hon med när hon gick över golvet. Så nu måste det fan vända för det får inte bli värre nu, men en sak som är postivt är att hon både äter och dricker bra!
 
Vad är det som händer med min fina älskade vän???
 
 
 Makitas dagliga apotek

Kommentarer
Postat av: Emelie Babunovic

Håller tummarna för er <3

Svar: Tack! <3
Camilla

2014-10-04 @ 10:27:21
URL: http://undermyumbrella.se/
Postat av: Linda

Prova med hästsalva, en svart burk du kan köpa i bla ridsportsbutiker, salva o strumpor på kan göra underverk

2014-10-04 @ 19:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0