Dom första julklapparna är nu hem klickade...

Klick klick.... och vipps så hade det blivigt dom första julklapparna som var hem klickade..
 
          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu funderar jag på om jag även ska klicka hem dessa...!
 
Peruk, Elsa från Frost
Anna från Frost, maskeradperuk  
 

Spökfest hos moster Lena!

I tisdags kväll var vi på holloween party hos Adam Lena & Andreas!
 
 
 
 
 
 Makita är min super hero!

Nu har det gått 12 dagar dagar sedan Makita kom hem ifrån västra djursjukhuset, och det blir bara bättre och bättre för varje dag!
Och vi har även varit på två åter besök hos Robert på dessa dagarna, och igår när vi var där var han riktigt nöjd med resultatet hittils och sänkte även hennes medeciner från 11 och en halv tabblet till 7 stycken om dagen i stället, och om 4 dagar blir det ytterligare en mindre. Så vi ska tillbaks ditt den 6 november och till dess ska vi fortsätta med tass baden i baktere dödande medel och även gå runt med olja (propylenglykol) i påsar på fötterna.
 

Mimmi Molly
Läste ni GP igår!


http://m.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2517407-forskolans-rullgardin-nara-bli-en-dodsfallaJag ska buzza AirWick doft ljus!

Jag har nu fått äran att testa AirWick doftljus, vilket jag tycker är jätte kul för jag älskar doftljus! 


Makita är hemma!

I söndags kväll fick jag hämta hem min älskade vovve ifrån vererinären för dom tyckte att två av tassarna såg lite bättre ut, och att hon matvägrade och inte trivdes inte alls, (vem trivs på sjukhus)?
Så vi skulle prova att henne hemma och se hur det gick eftersom vi ändå skulle tillbaks på tisdag morgon kl.08.00 och träffa Robert Cikotra.
 
Hon var helt groggi av smärtstillande som hon hade fått injicerat hos veterinären när vi fick hem henne...
 
Och även hemma mat vägrade hon, så va satt och tvångsmatade henne, och även tvingade henne med vattnet, fick sitta med en medecin spruta och ge henne vatten lite i taget och så höll vi på i två dygn tills hon ville börja äta lite själv men först i går kväll drack hon självmant, och idag har hon både ätit och drukigt själv.
 
Och nu är det tass bad varje dag i 15 min i kaliumpermanganat som som gäller, och dödar bakterier.
 
     
Hon är verkligen super duktig som finner sig att stå i det i 15 min
+ att 11 och en halv tablett ska hon äta varje dag just nu, på bilden är det morgon dosen. och på kvällen är det dom 4:a översta på bilden.
 
På tisdagen hos veterinären
Han fixade lite med hennes tassar och så fick vi lite instuktioner om hur vi skulle forsätta hemma. Och som sagt kan inte han lösa detta problemet så kan ingen och vi tror på honom till 110%.
Hon ska även gå med bajspåsar på fötterna hemma med en olja i som mjukar upp dom trampdynnor som är kvar för dom har blivigt sten hårda.

Hon är allmänt piggare hemma nu och rör på sig mer och mer för varje dag som går!
 Min fina tapra kämpe!
 
 

Fortfarande inlagd!

Nu blir det tredje natten som min älskade vovve är inlagd på västra djursjukhuset! Dom har nu gett henne både kortison och dropp, och tvättar tassar och gör allt dom kan! Saknar henne så sjukt mycket! ❤️ Molly 3 år!

Idag för 3 år sedan kl. 02:15 föddes världens sötaste Molly! 
Makita är på djursjukhus!

I tisdags kväll mailade min vän Susanne till Robert Cikotra med bilder och info om Makitas tillstånd. Och igår onsdag så ringde jag till Västra djursjukhuset och hörde om han hade läst mailet och kunde ta imot oss, för om inte han kan hjälpa Makita så kan ingen....
 
Och han ville så klart ta sig an detta men han var fullbokad i tre veckors tid och så länge kan jag inte vänta med tanke på hennes tillstånd så han klämde in henne på tisdag på sin telefontid, men ändå för lång väntan tills dess så idag ringde jag till Västra djursjukhuset och begärde en akuttid och det fick jag och sa även att jag måste få träffa Robert för det är våran ända chans... fick till svar att Robert är i huset och kan säkert titta in, och vi kommer ditt med så klart har Robert fullt upp, men veterinären som vi fick kollar henne och ställer lite frågor och går och pratar med Robert så vi kom fram till att det är bäst att lägga in henne så att hon kan få bästa hjälp på alla sätt!
 
Så fick åka hem utan min Makita idag, får se om om ska vara där en natt till beroende på vad som sägs imorgon och hur hon reagerat på kortisonet som dom skulle ge henne.

 

Jobbigt besked...

Igår åkte jag in med Makita till veterinären igen, (fast jag ringt dom varje dag och berättat att det blivigt värre och även förklarat hur det ser ut så sa den jävla puckade vererinären att det är ingen ide att du kommer in med henne för det finns inget vi kan göra förutom att tvätta rent tassarna vilket du kan göra hemma fick jag till svar av verinären Annika som jag heller aldrig gått hos innan och hon verkade redan rubbad på första besöket vi gjorde för 2 veckor sedan den 24/9)
Men igår fick jag tack och lov träffa min gammla vererinär Johanna som träffat Makita mycket så det känndes skönt och hon blev lite förskräkt när hon såg hur hemsk Makita verkligen såg ut på tassar och benen, och jag sa till Johanna vad jag fått för svar av Annika när jag ringt varje dag och hon kunde inte göra mera än att be om ursäkt och sa att om hon hade vetat så hade hon ringt in Makita för länge sedan.....
Men i allafall så igår tog dom blodprov, gallprov, hudprov och hade även fått provsvaren på odlingarna dom gjort på dom andra bakterierna, så nu fick vi veta att hon har tre olika bakterier var av en av dom  är nästan intill obotlig....
Och fick dom fram på blodprovet att hennes lever var nedsatt och att även imunförsvaret var nedsatt,
och så bytte dom smärtstillande och la på ytterligare en antibiotika + ett nytt shampo och en salva som kommer med posten imorgon.
 
Och sa även om detta inte vänder imom ett par dagar så går det inte att hjälpa henne.....  =( 
Så jag bröt ju ihop totalt..... så hela kvällen, natten och dagen idag har jag gråtigt...
 
men jag ger mig inte än så jag tog kontakt med en expert (Robert Cikota) som jobbar på västra djursjukhuset han är expert så har nu bett honom om hjälp, så hopppas verkligen!!!!!!!!
 
 
// En väldigt ledsen matte....
 
 

Det gör så ont i mitt hjärt just nu!

M A K I T A
 
Så nu gäller strumpor på vid utgång!
 
Nu är det 9 dagar sedan vi var inne hos veterinären ( i onsdags förra veckan), men först i tisdags fick dom svar i från labbet i Uppsala och då fick hon även antibiotika för detta, men dom skulle även göra vidare odling på dom övriga bakterierna som vissade sig på provet som vi ännu inte än fått svar på.
 
Men eftersom det bara har blivit värre med min älskade vovve dag för dag så får jag bara mer och mer ont i både hjärtat och magen och tårarna bara rinner, men jag kan inte göra mera än att tvätta och hålla rent och ge henne smärtstillande och antibiotika som jag hoppas börjar bitta på dessa jävla bakterierna som gör att min hund fräter sönder mer eller mindre...
 
Delar av trampdynnorna har jag hittat på golvet, och det rinner var i från både tassar och öppna sår på benet som bara ploppat fram, (även två liggsår som hon haft länge har blivigt köttiga/varigt)
Och tidigare ikväll så ville hon inte ens gå ut.... så vi fick dra henne till dörren, och så ramlade hon med när hon gick över golvet. Så nu måste det fan vända för det får inte bli värre nu, men en sak som är postivt är att hon både äter och dricker bra!
 
Vad är det som händer med min fina älskade vän???
 
 
 Makitas dagliga apotek

Film tips för både stora och små!

För två dagar sedan kollade jag och mannen min på film för första gången på länge... (ni som känner oss vet att vi annasr kan kolla 3-4 gånger i veckan) men efter att big brother dragit igång så har det blivigt det om kvällarna  här hemma istället! Kollar du / ni...??
 
Men i allafall så vill jag dela med mig av två filmer, till både stora och små!
Den var bra, så se den nu gott folk!
 
Och denna filmen blev det kväll för hela familjen!
 

RSS 2.0