På återbesök hos veterinären!

Imorse var vi på återbesök hos vererinären Robert på västra djursjukhuset, och jag är nu så fruktansvärt glad att min vovve kommer hänga med mig ett tag till tack vare Robert som nu mera är min/våran super hero för utan honom hade Makita nog inte levt idag!
 
Makita har under tre och en halv vecka haft påsar på tassarna med olja i för att mjuka upp och även lösa upp hennes gamla trampdynor som blev hårda som sten under tiden hon var sjuk, och idag var det bara två kvar av 16 stycken trammpdynnor som inte släppt än så Robert "klippte" bort dom. Så nu har hon 16 st nya trampdynnor som än är väldigt känsliga så hon ska nu gå med strumpor på här hemma i en vecka och även fortsätta med sina snygga skor utomhus som hon har, men hon slipper att ha olja i påsar på tassarna, och istället för tassbad varje dag blir det nu 2 gånger i veckan nu istället, och om 6 dagar ska vi uteslutta antibiotikan helt just nu äter hon 4 tabletter per dygt. Och hon ska fortsätta äta kortison men om 10 dagar ska vi bara ge genne varannan dag.
Och hon fick till och med gå ut i det vanliga väntrummet blad som andra djuren nu, innan har hon både fått gå in och ut bakvägen för att hon inte fått träffa andra djur.
 
Våran super hero Robert Cikota!
 
 
Och jag menar det han är verkligen en RIKTIG SUPER HERO.... se själva!  
 
 
 
Nu ska vi på nästa återbesök om 3 veckor!

//
En väldigt glad och lycklig matte...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0