Farväl min fina Makita!

 
Den 21:e fick min älskade Makita somna....
 


* 2/7- 2005
+ 21/11- 2014
 

2:a plats

 
Makita var med i en instagram tävling som västra djursjukhuset hade som gick ut idag man skulle nominera en hero och Makita kom 2:a och får presentkort på vaccination!
 
Jag hade lagt upp denna bilden med texten:
Jag vill nominera min superhjälte Makita för att hon är en riktig tapper kämpe som just nu går igenom en hel del.
 
 
Första platsen vann ett årsförbrukning av hills foder.

Akut akut...

Igår kväll när jag drog av Makita strumporna för att kika lite då får jag ju panik för helt plötsligt är 3 tassar röda, variga och ser inte alls bra ut, från att ha varit så fina... MEGA SUCK!!! Så imorse ringde jag till västra direkt när dom öppnade och jag fick en tid redan kl. 10 så det var ju bra.
Så nu blev det ändring på hennes medecin lite och så tog dom bakterie prov på 3 tassar men jag tror ju att det har att göra med att hon slutat äta baytrilen för typ ca 10 dagar sedan och därför blommat upp igen, för när den sattes in förra gången såg man förbättring på bara efter bara 3 dygn. Så hoppas dom sätter in den igen efter att provsvaren kommit!
 
Köpte en jul scarf till henne i förrgår!
 
 
 

På återbesök hos veterinären!

Imorse var vi på återbesök hos vererinären Robert på västra djursjukhuset, och jag är nu så fruktansvärt glad att min vovve kommer hänga med mig ett tag till tack vare Robert som nu mera är min/våran super hero för utan honom hade Makita nog inte levt idag!
 
Makita har under tre och en halv vecka haft påsar på tassarna med olja i för att mjuka upp och även lösa upp hennes gamla trampdynor som blev hårda som sten under tiden hon var sjuk, och idag var det bara två kvar av 16 stycken trammpdynnor som inte släppt än så Robert "klippte" bort dom. Så nu har hon 16 st nya trampdynnor som än är väldigt känsliga så hon ska nu gå med strumpor på här hemma i en vecka och även fortsätta med sina snygga skor utomhus som hon har, men hon slipper att ha olja i påsar på tassarna, och istället för tassbad varje dag blir det nu 2 gånger i veckan nu istället, och om 6 dagar ska vi uteslutta antibiotikan helt just nu äter hon 4 tabletter per dygt. Och hon ska fortsätta äta kortison men om 10 dagar ska vi bara ge genne varannan dag.
Och hon fick till och med gå ut i det vanliga väntrummet blad som andra djuren nu, innan har hon både fått gå in och ut bakvägen för att hon inte fått träffa andra djur.
 
Våran super hero Robert Cikota!
 
 
Och jag menar det han är verkligen en RIKTIG SUPER HERO.... se själva!  
 
 
 
Nu ska vi på nästa återbesök om 3 veckor!

//
En väldigt glad och lycklig matte...!

Fixat om lite...

Här om kvällen när barnen precis skulle gå och lägga sig får jag ett ryck och vill möblera om flickornas rum och jag kunde inte hålla mig till morgondagen, så jag sätter på Cartoon network så får dom kolla på det medans jag fixar om. 
Bytte plats på hyllan och skåp mef mollys säng och tog bort prinsess bordet och och ställde expidita Hyllan bakom mikaelas säng, dock ingen före bild direkt men en gammal bild så skåpen stämmer på bilden. 
Efter: så nu ska det bara fixas med hyllan som molly hade över din säng och flytta doptallriken och sånt smått.


Och igår ville Hampus att jag skulle göra om hans rum med.
Innan:

Och efter:
        

Film kväll!

Igår kväll hade jag och hjärtat lite filmkväll... och det blev dessa två....
Let´s be cops var faktiskt jätte rolig men Ninja turtles var mindre bra...

 
       
 
Så med andra ord rekomenderar jag Let´s be cops
 

J*vla sjukdom!

Nu i två månaders tid har jag lidigt av kraftig karpaltunnelsyndrom som bara blir värre för varje dag som går... Hade även karpaltunnelsyndrom under graviditeterna med inte alls i närheten av så som jag har nu... Det är båda händerna som är drabbade fast mest höger handen och dom somnar i princip hela tiden när jag använder dom och när jag sover är det så illa att jag vaknar av smärtan det värker ända upp till armbågen på höger sida för att nerverna ligger i kläm. 

Så igår på jobbet när jag skulle bära ut fatet (fat servering) till gästerna jag har mig aldrig känt mig nervös och rädd på mina 12 år i branschen, första fatet gick bra men fat nr 2 då somnade händerna lite smått och var rädd att jag skulle tappa det, men klarade mig som tur var!  Nu när jag sitter och skriver detta har 4/5 fingrar domnat bort på högerhanden och det är skit jobbigt! Har varit hos läkaren och nu väntar jag på operation av först och främst högerhanden så hoppas det blir av snart för nerverna kan skadads om man har det för länge... Så ska helst ha dessa på så mycket det går på dygnets alla timmar.  

P-fest och ännu ett spökparty...

Igår gick mina tre små troll på veckans andra haloween party hemma hos Mollys dagis kompis/ pojkvän Lion.
 
Och efter jag lämnat dom där åkte jag in till stan för att gå på personalfest för varmbadhuset,
1 av mina 6 jobb som jag har.
Och först spelade vi bowling på Majorna bowling och sen åt vi på The Bishops Arms på järntorget.
 
 
 
 
 

RSS 2.0