En riktig otursvecka för våran Mikaela...

I söndags så hände en liten olycka här hemma... Mikaela och Hampus bråkade, dom drog i dörren till hennes rum åt var sitt håll och då kom hennes fot under dörren och hon skadade tå/nagel så illa att nagen släppte ifån huden och stod uppåt... och det rann lite blod... stackars våran tjej! Vi ringde 1177 och pratade med dom och berättade hur det såg ut och dom tyckte att vi skulle uppsöka vårdcentralen dagen där på, och det gjorde vi.
 
 Och nu 4 dagar senare ser det redan mycket bättre ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag fredag hände nästa olycka.... Vi kommer in på gården på baksidan och där finns det två små gungor där är Lisa (en mamma ifrån dagis) men sina barn, så mina barn springer ditt och börjar leka.
Mikaela hoppar upp på den ena gungan där barnen sitta imott varnndra och där gungar Mikaela med en av Lisas pojkar och så gungar dom jätte snabbt och Mikaela flygger över till pojkens sida och blir genast jätte ledsen och då har hon fullt av blod i munnen, så jag kollar om hon bittit sig i tungan och runt inne i munnen och blodet bara forsar... då har hon bittit håll på sig själv presic under underläppen så att det är håll rakt igenom och där ifrån kom det en hel del forsande blod och jag sitter och håller våttservetter imot för att stoppa blodet men det rinner på en liten stund och Lisa som ringer 1177 under tiden... dom hänvissar till vårdcentralen! Så vi skyndar oss ditt! Lisa var så gullig och tog hand om Hampus medans vi gick till Vårdcentralen men Molly hade jag med för hon satt ändå i vagnen.
Och doktorn tittar på henne och beslutar om att sy 2 styggn men när han börjar att ge Mikaela bedövnings sprutan skriker hon massa och kan inte liga still så vi håller "fast" henne lite men det var samma sak och doktorn ville inte utsätta henne för en sån dramatisk upp levelse med att hålla fast så han tejpade hållet/jacket i stället... två olyckor på samma vecka stackars min lilla sessa!
  
Så här ser hållet ut, så antagligen har hon bittit sig själv med sina framtänder, och inne i läppen är det två håll.
Och en tand tappade med en liten bit, men som tur var det en mjölktand.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0