Tillbaks i stallet!

Efter 8 månaders breek ifrån ridningen (förutom två lektioner + 1 tävling) så är jag och Camilla tillbaka
i stallet och både hon och jag är som små flickor på julafton just nu ( superglada ).
Camilla har pluggat och jag har haft väldigt ont i svanken så det var därför jag slutade.
 
Vi har pratat lite om att vi skulle börja igen men tiden bara gick... så i söndags ringde jag till stallet och skulle höra om det fanns några platser kvar men det fanns ingen ansvarig på plats men han skrev en lapp till ridskolechefen. Och hon mailade mig dan där på men jag hade inte läst mailet som hon skickat där det stod att det fanns plats på torsdagar, så när jag ringde fick jag veta att det inte fanns något för både jag och Camilla kan bara tisdagar så vi fick ju tacka nej, så hela måndagen och tisdagen var man lite depp för vi ville ju så gärna börja igen!
 
Men igår kl.14.52 ringer telefonen och jag känner igen numret men kunde inte koppla vems det var,
då ringer ridläraren och säger att det finns två platser till oss i våran gamla grupp... och jag blir genast superglad och ringer till Camilla och säger om tre timmar sitter du och jag på hästryggen igen, så camilla kom och hämtade mig och vi åkte dit och säger bara fan vad skoj det var! Me happy!
 
Fick stallets "minsta häst" karton 179 cm i manken och han ska jag ha i 8 veckor!
 

Våran vecka på tjörn!

I år har jag varit väldigt dålig med kameran, och Mikaela springer bara iväg när jag föröker ta kort på henne. Vi skippar texten och går direkt til en B I L D B O M B ! ! !
 
 
 
 
   
 
 
 
   
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 

3 dagar i rad...

Har vi varit uppe i kåsjön och badat, och man kan väl säja tredje gången gillt! För dag ett började det regna på vägen ditt men vi åkte upp och tog ett dop ändå. Dag två var det strålande sol och varmt men efter en halvtimmes badande började det regna och stranden tömdes ganska snabbt och vi stannade kvar och fick en mycket bättre plats än vi hade innan så vi var Max 10 personer på hela stranden = gött. Och solen tittade fram igen i ca en kvart sen kom åska, ösregnet och blixten så hela familjen Gustavsson fick en raket i röven  och bara sprang mot bussen i badkläder och åkte även hem i dom, vi hade tur att bussen kom direkt. Så det blev att steka korven när vi kom hem istället för att grilla den. Dag 3 = gillt! Vi var upp vid kåsjön i lite mer än 6 timmar tillsammans med Pernilla & Pontus och deras 3 barn. Maria & Viktor och deras 2 barn. Karolina med sina 2 barn. Och Paula med sin son så bi var ett gäng! 
Och dum som jag är smörjde jag inte in mig så jag har bränt mig så jävla mycket men mest på ryggen! Aj aj! 


Förra veckan...

Hela förra veckan gick jätte fort för jag jobbade på Marstsand mån-fre och det var riktigt skoj!
Så här jobbade jag hela veckan...
 
Den 2/7 blev min fina tjej 9 år!
 
 
Och sen kom lördagen och då var det dax att gå på dop/namngivelse för Linn & Emils lille söta Leon.
 
 
 
 
Senare samma dag/kväll hade vi grilldate med Jessica & Andreas.
 
Och efter all mat låg i magen så hängde vi resten av kvällen/natten på våran balkong.
   
 
 

RSS 2.0