Imorgon drar det igång!!

Deltävling 1: Malmö

Mahan Moin Mahan Moin tävlar i Melodifestivalen 2014.

 

Linus SvenningLinus Svenning tävlar i Melodifestivalen 2014.

Alvaro Estrella  Alvaro Estrella tävlar i Melodifestivalen 2014.

Sylvester Schlegel Sylvester Schlegel i Melodifestivalen 2014.


Och detta roliga kommer jag missa för jag jobbar.... så får kolla på söndag istället!

Ska du/ni kolla???

Hampus är för go!

Han kommer med så roliga kommentarer och prat varje dag (önska man kunde spela in allt)! Jag tyckar han är så rolig och söt! Han har alltid varit grym på att snacka och så har han alltid pratat rent.
 
Här om dan:
Mikaela kommer springandes och säger att Hampus pillar på sin snopp...! Och jag ropar usch Hampus gå in och tvätta dig... -Hampus säger mamma jag pillade inte alls på snoppen! Jag säger gå in och tvätta dig! Hampus säger men mamma jag pillade inte på snoppen det var faktiskt på pungen... Jag säger återigen gå in och tvätta dig!
 
Och igår:
Jag sitter på toan och så ber jag Hampus öppna ett skåp som var ca 1 meter ifrån mig för att ge mig en kräm för att jag skulle smörja in Molly som stod framför mig, som sagt man får aldrig vara inne på toan sjäv... åter till skåpet, Hampus tar fram salvan sen står han och tittar inne i skåpet lite och frågar lite om vissa saker om olika krämer/salvor och så tar han fram ett paket o.b så frågar han
H: - vad är detta för något??
Jag: - det är mammas...
H: men vad är det för nåt....?
J: det är tamponger..
H: aha!  men vad ska man faktiskt ha dom till..?
J: lägg tillbaks dom det är mammas....
H: okej...!
 
Och i morse var det bara jag och Hampus vakna så vi sitter och kollar på disney chanel,
och jag vill ju sitta och gosa lite och kramas... och efter en stund hoppar Hampus en bit ifrån mig.
och jag säger kom sitt här med mamma och gosa,
- nej mamma, jag vill sitta ifred...
 
 
 

Då var januari snart slut...

Gött att det är fredag så man snart kan lägga ytterligare en skol vecka bakom sig (nedräkningen har börjat..) vara 6 veckor kvart nu....
Och igår var jag och lämnade in mina betyg för en utbildning som jag har sökt som början i mitten av mars, får jag veta om jag kommit in eller ej.
 
Och efter det tog jag en snabb visit i nordstan för att köpa semlor och åkte hem till Linn och fika och tjöta en massa...
Och efter våran fika stund hade vi sällskap till dagis som hade öppet hus på på Mikaelas avdelning så man kunde vara där med barnen och träffa andra föräldrar så jag och Mikaela satt och pärlade en stund, sen sprang dom mest bara runt.
 
Mikaela med sina två bästa kompisar... Så kul dessa tre tjejer har tillsammans med sina lekar jämt. Och så kul att dom även träffas ofta på fritiden och även ska
hamna i samma skola till hösten!
 
Och här om dan kom ju den första riktiga snön denna vintern så det var ju bara ut och åka i pulkabacken, så jag Jessica & Linn hade playdate i backen med våra kidz.
     
Mikaela                                              Molly                                                  Molly & Lion
 
 
 

Film tips!

Jag och hjärtat hade lite filmmys i lördags och vi såg på Escape plan. Denna kan jag rekomendera!
 
 
 

Lördags träningen och pass 8

Och det var zumba som stod på schemmat och jag fick även med mig min man på detta....   =)
 
 
 
 Jag har dock fortfarande lite ont (muskelinflamation), det kommer och går dag för dag....rikrigt jobbigt faktiskt får se hur det går/känns på zumba passet jag ska köra idag!
 
 

Ett snabb besök på östra...

I fredags så ringde dom ifrån dagis och sa att Mikaela inte mådde helt ok så jag hämtade henne direkt och tog med henne till min skolan....
Hon hade ont i magen och det blev bara värre och värre, så vi fick lämna skolan för att åka upp till östra (jag misstänkte blindtarmen) men som tur så var det inte det, hon var förstoppad så vi fick hjälp med det och kunde lämna östra på 1,5 timme så det var skönt att det inte var något alvarligt.
 
 
 

Jävla muskelinflammation!

Förra veckan gjorde jag min zumba debutt på tisdagen och körde även på onsdagen men både dessa passen trodde jag att jag hade fruktansvär håll men så var inte fallet... för "hållet" höll i Även efteråt och till och med för små vanliga rörelser så det var äna dax att gå till doktorn, och det gjorde jag på fredagen och fick pronaxen mott muskelinflamation så detta äter jag två gånger om dan.
Och i måndags var det dax för Zumba igen och det gjorde nästan inte ont alls, så jag tänkte fan vad gött detta håller på att lösa sig men där hade jag fel! På gårdagens zumba pass gjorde det så jävla ont så jag fick tyvär avbruta (gick och gjorde annat istället) så idag när jag bara gått i normal takt så har det gjort konstant ont så idag avbokade jag mitt zumba pass... så ska nog vila några dagar nu och köra gärnet på måndag igen.


 
 
 

Zumba debut!

Igår gjorde jag min zumba debut, ett 60 minuters pass det var kul men jobbigt! Och lite extra jobbigt var det för jag hade typ håll 40 minuter av passet men jag kämpade på ändå!  
 
Och idag ska jag ge mig på mitt andra zumba pass fast det är 45 min.


3: e passet

Jag började träna i oktober och gjorde det i tre veckors tid tills jag kom in på skolan och då hamnade träningen åt sidan för jag jobbade 3-4 dagar i veckan och gick i skolan 3 dagar så jag sov oftast 4-5 timmar per natt under lite mera än två månaders tid så jag blev coco i huvudet.... Men denna terminen ska jag inte jobba lika mycket utan konsentrera mig mera på skolan tills den är klar och det är ju inte så lång tid kvar... den 14 mars!
 
Så förra veckan tog jag tag i träningen igen, och idag var det tredje passet.
 
Dagens träning:
 
Leg press
67,5 kg - 12 x3
 
Bicepscurl
11,5 kg - 10 x3
 
Seated leg curl
18 kg - 10 x3
 
Liggande ben curl
18 kg -10 x3
 
Magmaskin
25 kg - 10 x2
18 kg - 10 x1
 
Vadpress
Gick även på bandet lite...
Och plankan 3 x 35 secunder
 
Och idag fick jag även en uppmuntrande present av min man när han kom hem ifrån jobbet!
 

Helgen...

På lördagen åkte vi till min mamma för att fira henne fast hon fyllde egentligen på söndagen men då hade vi inte tid eftersom vi skulle gå på Disney om ice.
 
 
Lilla mamma men Bamse som är Mikaelas katt.
 
 
Och årets första pizza blev det med... jag hade hoppats att jag skulle kunna hålla mig tills längre in på året... men men... skit gott var det i allafall!
 
 
 
   
 

Molly var ingen badkruka hon inte!

Igår var det ju "söndag" fast det var måndag så vi åkte till vattenpalatset i Lerum.
 
Och jag blev verkligen förvånad att Molly gillade det, rättare sagt var helt tokig i vattnet, för i sommras var hon livrädd att bada i både havet och kåsjön men nu blev hon lite arg så fort han inte var i vattnet.
Och hon stod vid kanten och hoppade i och vi fångade henne så fort hon kom i vattnet och detta tyckte hon var superskoj och när jag går efter mobil för att jag ska filma henne när hon gör så... så ville hon absolut inte hoppa mera...
 
 

MYDOG 2014

För tredje året i rad fick "privata" (inte tävlande hundar) följa med på hundmässan mydog så jag och Makita åkte ditt.
 
Här poserar Makita inför kameran, hon är med i en tävling, charmigaste hunden...
Så sjukt stolt över min vovve! Makita har inte rest ragg eller skällt på en enda hund trots att det var ca 1500st andra hundar där inne! Inte för att hon är nån sån typ av hund annars hon går ihop med 9 av 10.
 
Köpte en ny hund säng till Makita
som barrnen också gillade.
 
 
 

 

Nyårsafton 2013

Vi firade våran afton hemma med god mat (grillat) och hade det mysigt, barnen hade på sig fin kläder, flickorna hade klänningar och Hampus hade shjorta och flugga och jag vet inte riktigt vad jag har sysslat med hela kvällen för jag har ej tagit kort på detta.... hmm.... konstigt! Och svaret var nej jag drack inte alkohol, jag drack alkoholfri cider.
Jag gjorde tårta som vanligt och denna gången såg tårtan ut som en sommar tårta. =)
men här kommer dom "få" bilder jag tog under kvällens gång.
 
   
 
   
 
somnade en timme innan tolv slaget..
 
Gjorde caipirinha till Robin
 
 
 Vi var ute och släppte upp lyktor "Rapunzel" lyktor som Mikaela säger.. =)
 
 
 
 
 

RSS 2.0