Kan inte sova... och + 3 kg


Har nu legat i sägen över en timme och vridit mig sisådär 25 gånger om nu... så jobbigt att inte kunna sova, önska att jag hade lika lätt att somna som Robin har, tar inte ens 5 min för honom så sover han som en stock!
 

Nu har nedräkningen börjat på alvar bara 13 dagar kvar i skolan! =)  och på dessa dagarna kommer jag ha 7 st prov så det gäller verkligen nu att jag klarar av åt minstående till att få godkänt (E) som det nu mera heter, jag ångrar mig så grovt att jag började skolan och kommer absolut inte fortsätta! Nu läser jag in sv., eng och matte ifrån gymnasiet och det är verkligen svin tråkigt!!!! känns lite som jag tagit mig vatten över huvudet i alla fall att läsa in tre ämnen samtidigt med tanke på att jag aldrig har varit speciellt duktig i skolan eller tyckt att det är skoj (förutom bartender skolan) och sen försöka plugga här hemma medans mina tre små troll aldrig låter mig få en lugn stund så att jag kan sitta och plugga.

Och inte nog med allt så har jag gått upp 3 kg i år, (konstigt) dricker "nästan ingen coca cola" och har desutom börjat röra på mig mera.... hmmmm!? detta ogillas!!!! men detta ska det ändras på!

 


Kommentarer
Postat av: Anita

För en lyckad viktnedgång så krävs 70% ändrade matvanor resten träning, stämmer inte att man kan trycka i sig vad man vill bara för att man kör ett pass på gymmet, käka mindre kolhydrater, den typen av träning du gör går precis lika bra utan kolisar då det inte är speciellt jobbigt

2014-03-05 @ 20:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0