Hej hösten!

Fy nu är hösten här...! Idag känns det verkligen som höst ute...
 
Igår var jag iväg och jobbade i Jönköping i Elmiahallen och vi hade 2860 gäster. Men jag kan inte fatta att dom bokar/anställer folk som ALDRIG någon sin har burit en tallrik???? Så man själv fick ju springa röven av sig med fat (fastservering) och bära tallrikar för dom kunde ju fan ingen ting så ett stort MINUS till dom som tog in sådan personal.
Vi var 10  st som åkte ifrån Gothia Towers sen träffade jag lite annat folk där som jag har jobbat med på åby och även två gamla kollegor ifrån mässan som nu mera är pensionärer så när vi skulle rulla hemåt så åkte jag hem med dom två gamla tanterna på 70 + för dom var ju betydligt roligare och trevlige sällskap än dom som jag åkte ditt med... och ett jätte plus var ju att dom släppte mig utanför huset istället för vid gothia.
Så jag var hemma 02.40 och fick sova hela 4,5 timme inatt innan mina små tyckte det var dax för mig att vakna... och mindre kul är att mina små dom har bråkat med varann precis hela morgonen..... SUCK!!
så nu längtar jag tills Robin kommer hem ifrån jobbet så jag får sova lite känner mig jämt bakis när jag jobbat länge och sovit lite!
 
Och det var ju inte direkt något + att Petra Mede stod på sen och försökte vara rolig, klarar inte av henne... sen sjöng även Andreas Lundstedt och Amy Diamond...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0