AJ var bara förnamnet...

I fredags började jag få ont i halsen, och natten mellan fre-lör vaknade jag till så fort jag svalde så det var lite jobbigt och gjorde ont... sen på lördagen jobbade jag och det gick bra trots lite feber, och även natten mellan lör-sön var ok, men igår när jag vaknade fick jag ringa vårdcentralen för att boka tid för jag hade jätte ont i halsen + att rösten var kass & hes.
Då kollade dom om jag hade körtelfeber eller halsfluss men det hade jag icke... dock hade
jag hög sänka och lite feber.
Men jag gick till jobbet ändå, men på jobbet blev det bra värre och värre... mådde skit, hade ingen röst + feber så jag levde på tabletter hela dan igår kunde inte äta nåt på hela dan knappt dricka lite vatten i samband med tabletterna för det gjorde så ont.
Slutade jobbet 00.00 så en arbetskompis körde mig hem så jag var hemma vid 00.20
och ända ifrån då tills kl.04 försökte jag att somna men det gick inte för jag fick bara ondare och ondare i halsen och kunde inte svälja mitt eget saliv och när jag ens försökte göra det så kändes det som om jag skulle kvävas det var riktigt obehagligt!!! Till slut kunde jag inte hålla tillbaks tårarna för smärtan... tro mig detta var inget vanligt "halsont" har aldrig varit med om liknande! Så
eftersom jag inte kunde sova med denna obehagliga kvävnings känslan så gick jag upp och Google lite på det.... så jag ringde 1177 (
sjukvårdsrådgivningen) och pratade med dom och hon på 1177 ringde 112 så vid halv 5 kom det två män i uniform för att undersöka mig med tanke på kvävnings känslan...

Så dom kollade så att luftrören var fria (lyssnade på lungorna), blodtryck, syresättning men allt var bra!
så jag skulle söka vårdcentralen igen... och där har jag varit nu på morgonen och dom har gjort om alla testerna och fortfarande ingen körtelfeber eller halsfluss... men hals infektion så jag har nu fått totalt tal förbud, ( skönt för Robin ) =) .
 
// Och ni som känner mig vet hur hemskt jag tycker att kejsarsnitt är och har varit men jag lovar att jag hellre gör ett snitt till än att någonsin uppleva denna smärta och svårt att andas/kvävas känslan igen!! // FY säger jag bara!
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Johansson

Usch då hoppas du mår bättre nu. Inte bra att jobba när man mår så, lyssna på kroppen :) Men jag förstår dig inte alls roligt att ligga hemma sjuk.
Kram

2013-09-09 @ 23:18:59
URL: http://minapopcorn.blogg.se/
Postat av: I-L

Usch det låter inget vidare! Stackars dig så obehagligt när man känner det så i halsen...
Man blir ju orolig, hoppas du snart blir bättre!
Kram <3

2013-09-10 @ 19:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0