oppetarkiv.se

I våras började jag kolla på Rederiet på www.oppetarkiv.se och jag kan verkligen inte sluta kolla
det är ju ändå den bästa såpopera som någonsin har rullat på tv. Rederiet består av 318 avsnitt och jag är redan på 163 så strax över hälften. Dom släpper säsong för säsong. =)


 
Och det roliga är att oppetarkiv.se har flera gamla grejer som rullat på tv:n så tanken slog mig om en gammal serie som gick på lördar med start 1999 "sjätte dagen" och den fanns så snart ska jag börja med den också.
 
Nån annan som kollar???

Hoppning med Tintomara!

Jag är jätte nöjd och glad efter dagens hoppning klarade banan och red felfritt!
Det känndes jätte bra! Och rädslan för hoppningen blir bara mindre och mindre.
Och vill tacka David & Saga som lånade ut sin fina häst till mig, tack!
 
  
Dagens hoppning finns på film, ta gärna en titt! ↓↓
 
 

Fått jobb!

Just nu har jag en fot inne lite var stans, jag jobbar på Gothia Towers,
Åby Restaurang & Konferens (rastagroup) och även för Nordic event.
Och för lite mer än en månad sedan var jag på jobb intervju på Scandinavium och idag ringde dom
så jag tackade så klart ja till jobb imorgon trots att jag fortfarande är lite sjuk kunde liksom inte säga nej.
 
Jag har jobbat inne på Scandinavium vid flera tillfällen men då har det varit för andra företag men imorgon blir det min första dag för själva Scandinavium. =)
 
 
 
 

Fortfarande sjuk...

Seriöst!! Nu har jag varit sjuk i 9 dagar....och är det fortfarande när ska det ge sig?? Har i alla fall fått tillbaks lite röst men hostar sönder mina revben snart och får hostattacker hela tiden och hur mycket som helst på kvällen och natten.
Men oavsett hur jävla sjuk jag är i morgon så ska jag upp på hästryggen för jag har nu inte ridit sen den 27 augusti, plus att det är hoppning imorgon och jag måste vara med på den för jag har just nu Tintomara på lektionstid och med henne ska jag hoppa med på söndag så måste träna lite. Och det blir min andra "hopp tävling" pay and jump sedan operationen, förutom ridskolekupen som jag var med på, det var riktig tävling, och är fan nervös redan nu! =)
 
Fina Tintomara!
 

Ingen ridning idag.... =(

Fy jag blivit dunder förkyld och har fortfarande ingen röst... Så det gäller bara att hålla tyst! 😜 Och eftersom jag är sjuk så blev ju detta en väldigt tråkig tisdag... I vanliga fall så är det ju stallet och ridning som gäller på tisdagar... Just nu lever jag på endast detta... 🔻


AJ var bara förnamnet...

I fredags började jag få ont i halsen, och natten mellan fre-lör vaknade jag till så fort jag svalde så det var lite jobbigt och gjorde ont... sen på lördagen jobbade jag och det gick bra trots lite feber, och även natten mellan lör-sön var ok, men igår när jag vaknade fick jag ringa vårdcentralen för att boka tid för jag hade jätte ont i halsen + att rösten var kass & hes.
Då kollade dom om jag hade körtelfeber eller halsfluss men det hade jag icke... dock hade
jag hög sänka och lite feber.
Men jag gick till jobbet ändå, men på jobbet blev det bra värre och värre... mådde skit, hade ingen röst + feber så jag levde på tabletter hela dan igår kunde inte äta nåt på hela dan knappt dricka lite vatten i samband med tabletterna för det gjorde så ont.
Slutade jobbet 00.00 så en arbetskompis körde mig hem så jag var hemma vid 00.20
och ända ifrån då tills kl.04 försökte jag att somna men det gick inte för jag fick bara ondare och ondare i halsen och kunde inte svälja mitt eget saliv och när jag ens försökte göra det så kändes det som om jag skulle kvävas det var riktigt obehagligt!!! Till slut kunde jag inte hålla tillbaks tårarna för smärtan... tro mig detta var inget vanligt "halsont" har aldrig varit med om liknande! Så
eftersom jag inte kunde sova med denna obehagliga kvävnings känslan så gick jag upp och Google lite på det.... så jag ringde 1177 (
sjukvårdsrådgivningen) och pratade med dom och hon på 1177 ringde 112 så vid halv 5 kom det två män i uniform för att undersöka mig med tanke på kvävnings känslan...

Så dom kollade så att luftrören var fria (lyssnade på lungorna), blodtryck, syresättning men allt var bra!
så jag skulle söka vårdcentralen igen... och där har jag varit nu på morgonen och dom har gjort om alla testerna och fortfarande ingen körtelfeber eller halsfluss... men hals infektion så jag har nu fått totalt tal förbud, ( skönt för Robin ) =) .
 
// Och ni som känner mig vet hur hemskt jag tycker att kejsarsnitt är och har varit men jag lovar att jag hellre gör ett snitt till än att någonsin uppleva denna smärta och svårt att andas/kvävas känslan igen!! // FY säger jag bara!
 
 

Liseberg & glasscafe!

Igår fick vi äntligen tummen ur för att besöka Liseberg, vi har inte varit där på säkert 10 veckor...
Så igår var vi bara där en kort stund 2,5 timme ungefär sen kom köerna... då åkte vi till
triuffglass istället och åt massa glass.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Bebismys!!

Igår kom Maya och Richard hit en sväng, och så klart hade dom ju med sig sitt lilla nytillskott på 3 veckor, lilla Amanda så himla liten & söt!
 
 

Nytt i garderoben!

Flickorna har fått nya vinter jackor, Hampus ska ha den han hade förra vintern för den passar även i år.


Hej hösten!

Fy nu är hösten här...! Idag känns det verkligen som höst ute...
 
Igår var jag iväg och jobbade i Jönköping i Elmiahallen och vi hade 2860 gäster. Men jag kan inte fatta att dom bokar/anställer folk som ALDRIG någon sin har burit en tallrik???? Så man själv fick ju springa röven av sig med fat (fastservering) och bära tallrikar för dom kunde ju fan ingen ting så ett stort MINUS till dom som tog in sådan personal.
Vi var 10  st som åkte ifrån Gothia Towers sen träffade jag lite annat folk där som jag har jobbat med på åby och även två gamla kollegor ifrån mässan som nu mera är pensionärer så när vi skulle rulla hemåt så åkte jag hem med dom två gamla tanterna på 70 + för dom var ju betydligt roligare och trevlige sällskap än dom som jag åkte ditt med... och ett jätte plus var ju att dom släppte mig utanför huset istället för vid gothia.
Så jag var hemma 02.40 och fick sova hela 4,5 timme inatt innan mina små tyckte det var dax för mig att vakna... och mindre kul är att mina små dom har bråkat med varann precis hela morgonen..... SUCK!!
så nu längtar jag tills Robin kommer hem ifrån jobbet så jag får sova lite känner mig jämt bakis när jag jobbat länge och sovit lite!
 
Och det var ju inte direkt något + att Petra Mede stod på sen och försökte vara rolig, klarar inte av henne... sen sjöng även Andreas Lundstedt och Amy Diamond...

RSS 2.0