Tintomara!

Igår var det den sista ridlektionen med min favvorit häst Tintomara...
Hon kom till stallet på storås hösten 2012 och då var jag den första i våran ridgrupp som fick rida henne, och fattade tycke för henne direkt! Nu har haft henne 10 lektioner i rad nu, och man brukar ha samma häst i en 4:a veckors period men valde om henne hela tiden och som tur var fick jag henne! =)
 
Jag har lärt mig så himla mycket på henne och hon har fått mig att känna mig så säker igen efter rädslan som jag fick efter avramlingarna med Colorado som ledde till operation (då jag nästan tänkte sluta rida för att jag var så rädd)... både i hoppning och uteritt känner jag mig så himla trygg uppe på hennes rygg! Hon har även fått mig att tycke att dressyr är riktigt roligt, vilket jag inte har tyckt innan..
 
 
Och det var med Tintomara jag kvalade in till ridskolecupen i våras, och fick även ha henne på pay and jump sep 13 då blev det felfri runda som jag var jätte nöjd med!
Hon är verkligen en pärla och jag hoppas att jag någon gång får rida henne igen.
 
Och den dagen jag själv skaffar häst hoppas jag att jag kan få en häst som är precis som hon är!
Hon har verkligen fått en plats i mitt hjärta, så det känns lite tråkigt, men hon kommer i alla fall
vara kvar i stallet så man kan ju alltid gosa lite med henne. I just love her!
 
 
 
  
 
 

 
   
 
 
 
 
 Och min runda på pay and jump med Tintomara!

Kommentarer
Postat av: David

Många fina bilder på Tintomara och dig Camilla. Nu har jag tittat igenom alla dina blogginlägg med Storås som tagg, vad mycket roliga bilder och bra inlägg du gjort under så lång tid. Tiden går fort när man har kul, tråkigt att du slutar rida nu när knät är bra. Jag kommer sakna dig och dina fina bilder och blogginlägg

2013-12-26 @ 11:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0