Torsdag....

Jahopp då var det torsdag igen... Även denna veckan har gått fort! I måndags när Robin var ledig skulle vi åkt till Borås djurpark men eftersom väderkartan visade att det regnade i Borås så blev det en seg slapp dag hemma som verkligen var super tråkig!


Men sen kom ju tisdag och jag älskar ju tisdagar eftersom det är ju ridning som står på kvällsschemat. Men först var det jobb 8-15.30 så det var bara att stressa hem och hämta nycken till skåpet i stallet och sen åka ditt. Och även denna veckan var Colorado dålig i hoven så jag fick Sebastian även denna gången, så jag får väl antagligen ha honom nästa vecka på hoppningen med. =)

Och igår onsdag var jag iväg en sväng på Ikea och köpte bl.a. Hyllor till lilla toaletten som just nu står under renovering här hemma.

Och jobb intervjun jag var på i torsdags har jag fått svar ifrån att jag inte har fått jobbet, men det var nog lika bra eftersom jag hade nog inte pallat med en heltids tjänst så direkt efter ha varit hemma i 5 år med barnen, ( jobbade bara då och då under denna perioden 4-5 dagar i månaden) men en tjänst på 50% hade jag inte tackat nej till!!!!
Men imorgon ska jag på en annan jobb intervju som tim anställd. =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0