4 års kontroll för Mikaela & 2,5 års kontroll för Hampus!

I måndags var det dax att kolla om mina små troll gick igenom besiktningen!
 
Och jajamen det gjorde dom! Och Hampus gjorde det över förväntan, han kan mycket mera än en 2,5 åring ska kunna!
 
Först gjorde hon testet på Mikaela med att hon skulle måla ett plus tecken, och rund ring och även att hon skulle måla en flicka, sen skulle hon räkna lite (1-10) och säga vad dom olika färgerna heter.
Och allt gick kanon bra! sen fick hon kolla i en bok när bvc sköterskan frågade vad saker och ting hette där hade hon alla rätt förutom på en sak och det var ordet ratt där Mikaela sa köra istället och she ljudet var la lite så där, men inget märkbart i den åldern sa hon. Och så gjorde hon även ett syn
test som måste göras om nu i mitten av sept för hon blev alldeles för distraherad av både Hampus & Molly som lekte på golvet.
 
Och Hampus fick berätta vad lite olika saker hette och lät som låg i en väska, och även han fick måla.
Och vad man använde vissa saker till och om dom var stora eller små.
 
Och jag frågade sen efter testet... var det allt???? och ja fick jag till svar, då bad jag henne göra 4års testet på Hampus för jag vet att han skulle lätt klara det, och mycket riktigt gjorde han det...!!!
 
Hon sa att han ligger bra före sin ålder!!!  Men han har ju kunnat prata mycket bättre och renare än vad Mikaela gjorde när hon var i den åldern + att Mikaela pratade knappt när hon var 2,5 år det släppte på henne lite senare, men Hampus har pratat sen han var strax innan 2 år ca 22 månader var han när han pratade hur bra som helst!
 
                     Mikaela:     Hampus:
Vikt:              16,6 kg          13 kg
Längd:            99 cm          87,5 cm
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0