En heldag på Storås!!

Jag hade sett fram imot denna torsdagen så mycket för då skulle jag rida med bla. Kristin och Daniel vid 11-12 tiden typ, men så var en kille på Robins jobb sjuk så han var tvungen att hoppa in och jobba på sin lediga dag.

Så istället för att vara hemma och vänta på att han ska komma hem ifrån jobbet så tog jag mina tre små troll och åkte till stallet för att spendera dagen där i stallet med barnen, vilket dom uppsaktade jätte mycket! Och jag måste verkligen säga att jag är superstolt mamma vilket jag i och för sig jämt är men idag så var dom superduktiga på att lyssna/uppföra sig hela tiden när vi var blad alla dessa hästarna, så fick Robin komma och plocka upp dom där efter jobbet istället.

Och Robin kom alldeles lagom och plockade upp barnen, för då kom Jean-marc som också riderefter kl 4 som jag fått göra dessa dagar p.g.a att Robin jobbar var eviga dag... Jag & Jean-marc hade ridit ut även igår och det var super kul, med en massa galopp och trevliga ridvägar i skog & mark. Men idag red även en äldre herre Tore med oss ut med oss ut på ridturen.

Och idag hände det även en liten olycka.... När vi galopperar så red först Jean-marc sen jag och sist Tore Vi kommer upp i ganska bra fart men så kommer Tore nästan bredvid mig och hanns häst (ballada) blev lite knäpp, busig för hon mer eller mindre studsade fram vet inte riktigt för det gäller ju att hålla blicken framåt i full galopp... men i ögonvrån ser jag den stackars manen falla rätt fram över hästen i denna farten, och då börjar min (Svenne) springa lite fortare vilket jag inte trodde var möjligt, och jag bara skriker till Jean-marc som är en bra bit framför STOP STOP STOP!!!! Och vi vänder våra hästar så fort det bara går och där ligger den stackars gamle mannen (ca: 65 år) på marken och jag blev faktiskt jätte rädd!!!! först men så reser han på sig och säger tur att jag hade hjälm på mig annars hade jag nog dött......!!! Han slog i huvudet,  panik fick jag lite där mitt i skogen av alla ställen... tur att jag alltid har telefonen med mig i fickan i fall om nåt skulle hända!!!

Lite bilder ifrån dagen!

    

Här har vi fina Kristin med min favvo häst Lyrik! Hampus tyckte det var jätte roligt att mata hästarna med morötter, och så var han så rolig när han möte/såg nån sa han till alla som gick förbi,
 - Hampus: hästar äter morötter!!!

         

Mikaela hjälpte mig att göra iordning Svenne som jag har hand om hela veckan.

     

 Och Molly trivdes också i stallet!


 Ballada1 Ballada          Cirona1 Cirona

Svenne1 Svenne

Och idag fick vi även veta att vi ska rida även på lördag så det är ju super kul att rida 6 dagar i rad... det häder inte ofta... så får spara soffvilan tills söndag i stället!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0