Nyheter ifrån Estella!Estrella lanserar en ny chipssmak, BBQ Chips. Grovräfflade potatischips smaksatta med rökig grillkrydda.

Vi svenskar grillar som aldrig förr. Grillandet har ökat de senaste åren och hela 94 % grillar under sommaren. Var tredje svensk grillar någon gång i veckan under sommarhalvåret och var femte grillar flera gånger i veckan. (Källa: Scans grillundersökning 2011)

Eftersom grillat och grillsmaker blir mer och mer populärt tyckte vi att det var dags för en rökig barbecuesmak på chips. Det är också en efterlängtad smak som många konsumenter har hört av sig om. Vi provlanserade BBQ Chips sommaren 2011 vilket var en succé och därför får den nu plats i ordinarie sortiment, säger Eva-Lisa Högström, Senior Brand Manager Estrella.


Lanseras i butik måndag 16 januari 2012 dom finns på Willys i Partille.

 Och svar ja dom smakar lite rökigt men ändå ganska likt dom gammla...


 

Till alla jordnötssmaksälskares stora glädje kan vi nu stolt presentera en ny medlem i familjen, nämligen Jordnötsbågar. Estrella Jordnötsbågar är spröda bågar smaksatta med jordnötssmör.

Det är samma goda och välkända jordnötssmak som på Estrellas Jordnötsringar. Skillnaden är att bågarna ger en frasigare och sprödare känsla eftersom de är lättare och gjorda på majs medan ringarna som är en mix av majs, ris, korn och råg ger en fylligare och mäktigare smakupplevelse, förklarar Eva-Lisa Högström, Senior Brand Manager Estrella.

Lanseras i butik måndag 16 januari 2012 dom finns på Willys i Partille.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0