Jag hade hjärtat i halsgroppen!

Ridningen i tisdags gick långt över förväntan, med tanke på mitt skadade knä  jag var super nervös den sista kvarten innan lektionen började. Sen väl uppe på hästen kändes det helt okej både i traven och galoppen men sen när vi kom till hoppningen så blev jag  jätte NERVÖS kände jätte tydligt hur jag skakade i mellan åt.

 

Men vi började hoppa först ett och ett hinder i taget, sen två och två hinder och allt både kändes bra och gick bra. MEN sen skulle vi hoppa bana på 7 hinder då kom nervöseteten tillbaks med raket fart + att jag hade hjärtat i halsgropen och kände mig super sakakis. För min kära hopphäst Colorado älskar att hoppa och han gör det gärna med extra fart om han får så på ett ställe i banan med 5 gallopp språng mellan hinderna där ökade han farten rätt bra och jag blev ju så klart rädd då! Men det gick bra, till och med mina rid kompisar var nervösa när jag hoppade banan.

Så typiskt jag som aldrig varit rädd på hästryggen förutom dom gångerna jag red när jag var gravid med både Hampus/Molly i magen, för då är man ju lite extra rädd om sig överhuvudtaget.

 

Men jag kan ju bara säga så här att jag inte ångrar mig inte alls att jag hoppade upp på hästen
utan tvärtom, jag har lagt min stora rädsla på hyllan som har växt fram dessa veckorna som jag
varit hemma. Och det bästa av allt var ju igår när jag vaknade så hade jag inte alls lika ont och var inte heller lika stel i benet som jag annars är när jag vaknar på morgonen eller även när jag suttit stilla en stund då blir det med stelt...så med andra ord så var det nog bra att sitta i den vinken med knät.!!! =)

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0