Lite blandat innehåll

Ännu en dag med tråkigt väder... Så då får det bli lite hemma/ fixa göra dag istället...
 
Nu denna veckan som kommer är det massa jag måste fixa/ planera, Mikaela fyller 4 år så det blir
kalas med pool party + (överaskning) så hoppas på fint väder! Och så åker även jag & Robin iväg på en liten mini semester tillsammns med 10 andra personer. Det ska bli gött att få vara lite barnledig så mina svärföräldrar ska passa våra tre små troll.
 
Så jag har faktiskt bara måndag och onsdag att fixa inför kalaset på torsdag, handla, baka och leta fram dekorationerna. I år ska jag göra tårtorna själv istället för att köpa som jag alltid gör, så som det ser ut nu ska jag ha både tid/ork att baka kakor och tårta. (innan har jag haft svårt att stå upp länge därför köpte jag).
Men nu går allt åt rätt håll på den fronten, innan hade jag svårt att både stå & gå för smärtan i svanken och höften var extremt jobbig hade ont dagligen. Men nu känns det inte ens som samma kropp längre tack och lov för det! Och allt kommer säker bli bättre med tiden då menar jag om jag tappar lite kilon så blir det ju ännu lättare för min höft.
 
Och crosstrainer som vi köpte ska hjälpa mig ditt med att tappa lite kilon,   har nu haft den i 8 dagar och andvänt den 3 gånger + 2 ridpass denna veckan vilket också är träning och 2 st långa goa promenader!
Har även kört lite hantlar + skivstång och situps.  Och ALLT är ju bättre än inget!
 
Nu / idag ska jag göra lite av varje:
Skriva packningslista
tvätta
städa
damma/damsuga
Vad ska ni hitta på en söndag som denna??    Puss på er så länge!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0