Britneys nya singel... 3 P:s jag har fortfarande blogg pause, men var ju bara tvungen att lägga
in hennes nya låt, men jag har dock inte fastnat för den än.... 


Bloggpause


Min dag! + ultraljud!

Vaknade nån gång före kl. 9 i morse av att Sofia smsa och ringde....
Och ville hels av allt bara somna om igen men det kunde jag ju bara glömma eftersom lilla Mickis hade vaknat så det var bara att hoppa upp ur sängen med ett glat humör! Hade inte så mycket planerat idag förutom ultraljud på östra kl.15.30 så jag kände att den här dagen skulle bli jätte lång av väntan och att jag bara skulle gå här hemma fram och tillbaka utan att få nåt gjort innan jag skulle åka ditt, men jag hade lite fel för dagen bara sprang iväg ( men jag vet inte vart bara ) och när jag tittade på klockan efter att Mikaela hade somnat så att jag med skulle kunna sova så var den redan över ett och då fanns det inte en chans att jag skulle kunna hinna med det. så istället far att sova så plockade jag iordning lite här hemma. Och strax efter kl. två dyker min mamma upp som ska köra oss mig till östra och även passa Mikaela för man får inte
ta med sig små barn ditt. 
Inne på ultraljudet såg allt bra ut och bebisen spratlade runt hela tiden, och den tittade typ in i kameran så det såg jatte läskigt ut tyckte jag i alla fall, men den var rätt liten så jag är inte i V. 19+3 utan i vecka 17+1 istället så jag skall komma tillbaks på ett nytt ultraljud om ca 14 dagar så att man kan se lite bättre och så... så ni får vänta ett tag innan jag vissar bilden på våran lilla ♥ Molly/ Hampus ♥. 

Ha en trevlig kväll!  


 

Magnus Betnér på krogen


MTV Video Music Awards 2009!

Britney var nominerad i 7 kategorier men dock så vann hon bara en och det
var för BEST POP VIDEO ‘Womanizer’.Och övriga vinnare var:
VIDEO OF THE YEAR - Beyoncé Knowles ‘Single Ladies (Put a Ring on It)’
BEST NEW ARTIST - Lady GaGa, ‘Poker Face’
BEST FEMALE VIDEO - Taylor Swift ‘You Belong With Me’
BEST MALE VIDEO - T.I. ‘Live Your Life’ featuring Rihanna
BEST ROCK VIDEO - Green Day ‘21 Guns’
BEST HIP HOP VIDEO - Eminem ‘We Made You’
BREAKTROUGH VIDEO - Matt and Kim ‘Lessons Learned’
BEST CINEMATOGRAPHY - Green Day ‘21 Guns’
BEST CHOREOGRAPHY - Beyoncé Knowles ‘Single Ladies (Put a Ring on It)’
BEST ART DIRECTION -  Lady GaGa ‘Paparazzi’
BEST SPECIAL EFFECT - Lady GaGa ‘Paparazzi’
BEST DIRECTION - Green Day ‘21 Guns’
BEST EDITING - Beyoncé Knowles ‘Single Ladies (Put a Ring on It)’
BEST VIDEO (That Should Have Won a Moonman) - Beastie Boys ‘Sabotage’
Söndag igen...

Nu är dagen nästan slut.... kl. är nu 23.53 och jag ska hoppa i säng snart...
Har nästan varit hemma hela dagen förutom när vi har varit ute på promenad med Makita och btw var i fredags hos vet för att ta bort Makitas stygn efter oprationen och det hade läkt fint trots att hon råkade gnaga lite på det så fort man lämnade henne utan uppsikt.... Och det roliga som var nu på kvällen när vi var ute på en lite längre promenad så fick jag pungtering på barnvagnen IGEN och det var ju mindre kul....  men för övrigt så var det var verkligen en slapp dag hemma idag, och gött var det att Robin var ledig så vi fick gjort lite småsaker här hemma borra och spika och lite sånt. Och imorgon ska jag på ultraljud och kolla på våran lilla ♥ Molly/ Hampus ♥ vad spännande
det ska bli så imorgon slängert jag upp en bild på den lille i magen!
Nä nu får jag hoppa i säng för nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre...


Kändisdjungeln

 
Detta får man ju inte missa...

Deltagarna:

 • Kennet Andersson
 • Karl Petter Bergvall
 • Jannike Björling
 • Mikkey Dee
 • Rafael Edholm
 • Bengt Frithiofsson
 • Katarina Hultling
 • Catarina Hurtig
 • Inger Nilsson
 • Ann Söderlund
 • Torleif Torstensson
 •  


  Mickis växer!

  Idag var vi på bvc för att ta 1-års sprutan, och vi får verkligen hoppas på
  att hon inte får nån feber med det. Och idag så vägde hon 8920 gram och
  var 72 cm lång, och så sa dom att hon följer sin kurva bra! 

   

   

    


  Vecka 19

  Du har en snabbare ämnesomsättning och en ökad blodmängd i kroppen, det kan ha en positiv inverkan på ditt hår och dina naglar. Hos vissa gravida kvinnor kan de höga östrogenhalterna ibland påverka huden i ansiktet. Fenomenet kallas kloasma och uppträder hos ljushyade som mörka fläckar och mörkhyade som ljusa. När hormonhalterna sjunker bleknar oftast fläckarna. Om du solar kan fläckarna i ansiktet förstärkas. Använd ett bra solskydd.

  Det kan snart vara aktuellt med järntillskott, de allra flesta gravida kvinnor behöver järntillskott från och med den 20:e graviditetsveckan. Läs mer om järntillskott.

   
   

  Barnet är 13-15cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 280g. Det börjar nu få anlag till de permanenta tänderna under de redan klara mjölktänderna. Talg från barnets talgkörtlar blandar sig med hudceller och bildar fosterfett/vernix. Fosterfettet skapar en vattentät barriär som hindrar barnets hud från att bli uppblött i fostervattnet. Nerverna i barnets kropp täcks med myelin, ett fett ämne som isolerar och möjliggör det snabba, friktionsfria utbyte av information som krävs för att en människa ska kunna koordinera och balansera sina rörelser harmoniskt. I tarmkanalen börjar magsafter produceras, de hjälper till att absorbera fostervatten och föra det vidare till njurarna. Där filtreras och renas det för att sedan utsöndras igen till


  Superfint väder!

  Idag är det torsdag, och superfint väder + varmt  kan det bli bättre?
  Var nyss ute på promenad men Makita och fick ta av mig tröjan för att det var
  så varmt och då är det varmt eftersom jag ALLTID fryser annars. 
  Snart ska jag och Mikaela gå ut igen och leka i sandlådan eller nåt med en
  tjej kompis till mig men först så måste jag vänta på att Tony fastighetsötaren ska komma hit och fixa ett kontaktuttag och borra upp hatthyllan som han kommer med.
  Och sen skall även en elektriker komma hit under dagen och byta ut proppskåpet som är
  från 1800-talet eller nåt haha!!!
  Nya skor!

  Mikaela och jag har köpt nya skor!
  dom e så söta när dom e så små...


  Jag är helt kär i han! ♥  25 oktober 2009 kommer han till
  Lisebergshallen och jag vill gå och se han!


  The haunting in connecticut

  En skräck film som är baserad på en sann historia,
  och kan bara säga att den var väldigt bra men samtidigt
  jävligt läskig så man hoppade ju till ett par gånger
  och mina nerver sprang uppe i tusen varv....  Har du sett den?? eller vilken skräck film kan du rekomendera..??


  Desperate housewives - tillbakas 6 oktober  Vecka 18

  Om det är din första graviditet kan det vara bra att veta att det inte är magen som kurrar utan barnet som rör sig. Nu kan du vara riktigt säker på att det finns en baby där inne. Vid det här laget är du förmodligen lika pigg som innan graviditeten och det är möjligt att sexlusten ökar. Höga östrogenhalter i din kropp får blodmängden i bäcken- området att öka. Detta bidrar till att du oftare och snabbare än vanligt blir sexuellt upphetsad. Varsamma samlag under graviditeten är helt riskfritt, men kontakta din MVC om du är orolig.

  Det 16 veckor gamla barnet är nu 12,5-14cm långt mellan huvud och stjärt och vikten ca 200g. En enormt aktiv period börjar med rejäla träningspass. Han eller hon vrider och vänder på sig, sparkar och slår. Små luftbubblor som kallas alveoler eller lungblåsor bildas nu i lungorna. Fingrar och tår ser alltmer färdiga ut, och de virvlar och ränder som utgör barnets unika fingeravtryck börjar framträda. Nu ligger ögonen i rätt läge och i tarmen har barnets första avföring samlats - barnbeck. Om det skall bli en pojke så bildas prostatan nu.


  Vi ska hålla oss varma i vinter!

  I onsdags var vi i stan och shoppade lite, min vinter jacka från stadium som jag ville ha och en overall till Mikaela på kappahl. Och så tjatade jag på Robin att han skulle med köpa en ny vinterjacka men det vägrade han... han tyckte att hans duger ett tag till.

   


        Stadium 1299:-                                     KappAhl 699:-


  Var dom inte fina??


  Makita har opererats!

  I tisdags tog jag Makita till veterinären för att kolla upp hennes tre knöllar som
  hon hade två på sidan och en på svansen, men som tur var så var dom ofarliga.  Men tanke på att dom skulle kunna bli större och eventuellt ge henne problem i framtiden så bestämde jag att ta bort dom direkt, så lämnade min kärra vovve hos göteborgs djurklinik vid 09.00 på morgonen och fick tillbaks henne vid 16.30, och operationen hade gått bra och hon hade varit snäll och sköt sig bra under dom timmarna hon hade varit där!     

  Tycker faktiskt synd om min lilla tjej....


  RSS 2.0