Återbesöket för Diba hos doktorn...

Japp i dag var det dax för att besöka vet för att kolla om hennes brytna tå hade läkt. Och när vi kommer till djurkliniken så anmäler vi hos i kassan att vi kommit, och vi får snabbt komma in på rummet för Diba löper så att hon inte skall störa några hanhundar. Efter att dom känt och klämt lite på tasen så tog dom in henne på röntgen för att vara på den säkra sidan, bilderna vissde bra resultat med att tån hade läkt och hon skall bara fortsätta att ta det lite lungt ett tag fram över. Och när det var klart så frågade jag om hon hade lust att kolla på Dibas öron eftersom jag inte får bort smutsen med vanlig öronrens (öron tvätt för hundar), OJ!!! utbrast hon detta är inte bara smuts det är öronskabb, VA??? sa jag bara......oj!!!
Då frågade hon oss om vi hade katt hemma? ja sa vi... det är därifrån det kommer.
Så då skulle dom göra rent hennes öron men hund fan kunde inte vara stilla hon blev helt tokig så dom fick ge henne en lungnande sprutta, tog ca 2 min så log hon ner och rörde inte en fena. Då passde dom på att fixa hennes öron , och klippa hennes klor. Så nu skall alla våra djur behandlas för detta så vi fick recept till både hundarna och katten Maja (smittobäraren). (Jävla katt)
Men det var ju ändå tur i oturen att vi fick reda på var det var för nåt så att dom kan bli av med skiten och bli friska. 
Så det blev inte billigt för det besöket heller (bara) 1810 :- plus medicin på 684 :-  jippi där tog mina pengar slut...

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag sager juh det, slamp katt nu har hon kommit hem med en konssjukdom som satt sig i hundarnas oron haha!!!

2009-01-24 @ 13:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0