Ett år sedan!!!

Natten till idag för ett år sedan kl.01.30 började mina värkar, och jag och Robin låg
i sängen och räknade sekunder mellan varje värk så det blev ingen sömn den natten
direkt. Klockan sex på morgon ringer jag till mamma och säger att nu får du komma och köra oss till bb för jag pallar inte med detta mer!!! Hon kom på ca en kvart så i bilen på väg ringer vi bb (östra) och säger att vi är på g, men jag får till svar att dom har fullt och att jag måste åka till möndal och jag ville verkligen inte det så jag blev jätteledsen över det. Men men vad ska man göra, så vi åker till möndal och kommer in direkt på undersökning men får till svar att jag bara var öppen 1 cm och att du kan åka hem igen och gav mig en citodon värktablett, så vi åkte hem igen fast jag hade 3 värkar på 10 min, och så var det hela dagen.
 
Vid 9 tiden på kvällen hade jag fortfarande samma om inte lite värre så en kompis (mike) körde oss denna gången,och då ringde vi inte ens till bb för jag vägrade att bli hänvivas till möndal igen så vi åkte direkt till bb på östra men när jag kommer ditt så självklart så är det fullt men dom tar in mig på nåt litet rum som inte var något förlossnings rum och gjorde en undersökning och då var jag öppen 2cm, så med andra ord har jag bara öppnas 1 cm sen samma morgon kl.07.00 och även hon vill skicka hem mig med en värktablett. Då sa jag nej jag tänker inte åka hem för jag berättade för henne att jag inte hade varken ätit eller sovit sen natten på ca. 2 dygn och jag kommmer ändå inte kunna sova när jag kommer hem.

Då gav hon oss ett alternativ att vi kunde få sova över på bb och ge mig en sömntablett så att jag kunde få lite sömn och det gick jag med på. Så då sov jag ca 3 timmar men sen kom det såna konstiga värkar så jag ringde på klockan och sa att det gör jätteont, då hämtar sköterskan en panodil till mig. Ca två timmar senare ringer jag in henne igen och säger att det gör jätteont och givetvis så hämtar hon en panodil till. Sa till mig att jag måste sova nu.
 
När det blev morgon så kommer en sköterska in och säger att gå och ät frukost så får du komma på undersökning efter det så Robin går ut och hämtar frukost men med det torra brödet tappar nog vem som helst matlusten så jag åt två gurkskivor till frukost. Sen när jag skulle resa på mig för att gå till undersökningen så gick det inte för att jag hade så fruktansvärt ont, sköterskan säger men typ kom igen nu så ont gör det väl inte så att du inte kan gå??? eller? Efter ett bra försök så ser hon att jag inte kan resa mig för att gå så hon hämtar en rullstol, men när jag försöker ta mig till rullstolen från sängen så går inte det heller.

Han bestämde sig för att köra ner hela sängen istället eftersom jag hade så ont. Nere på undersökningen så kollade hon hur mycket jag var öppnat mig och då var det bara 4 cm, så hon sa att från och med nu är "din" förlossning igång men att varje cm skulle ta ca en timme, men efter en timme så skulle barnmorskan Linda bara kolla igen vet faktiskt inte varför men kanske bara för att jag hade sååååå ont. Oj då säger hon bara du är öppen 10 cm så jag förstår att du har ont sa hon så då är det bara att vänta nu då på att krystvärkarna ska komma igång och dom kom vid 12.00 och Mikaela kom ut 13.20

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0